Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Se inaugura Smagua 2014, la cita más “internacional” del sector tecnológico del agua

S'inaugura Smagua 2014, la cita més “internacional” del sector tecnològic de l'aigua

04/03/2014

4 de març de 2014

Saragossa es converteix aquests dies al centre de la tecnologia més avançada de l'aigua. Fira de Saragossa acull, del 4 al 7 de març, una nova edició de Smagua, en l'acte inaugural de la qual han participat Juan Alberto Belloch, alcalde de Saragossa i Arturo Aliaga, conseller d'Indústria i Innovació del Govern d'Aragó. Smagua reuneix a les empreses més rellevants del sector hidràulic, un total de 754 expositors procedents de 26 països, dels quals el 60% són signatures estrangeres. Una dada que indica l'alt grau d'internacionalització del certamen i la seva gran capacitat de projecció en l'exterior.

Durant quatre dies, les instal·lacions del recinte firal seran l'aparador idoni de les noves tendències de les indústries de l'aigua i del medi ambient. Destaca l'alt nivell tecnològic de la mostra, i prova d'això són les 26 innovacions tècniques que es presenten en aquest saló que, una edició més, torna a ser el punt de trobada dels professionals del sector. Amb l'objectiu d'impulsar la competitivitat i professionalitat del certamen, respondre a les noves necessitats del mercat i satisfer les demandes dels professionals, l'organització ha dissenyat un atractiu programa d'activitats paral·leles que, juntament amb la gran oferta expositiva, situen a Smagua a l'avantguarda en matèria d'infraestructures i gestió de l'aigua i del medi ambient.

Aquest mateix matí han donat començament les Jornades Tècniques oficials on professionals del sector i representants d'institucions públiques i privades aborden qüestions vinculades a l'aigua. En aquest sentit, i amb la finalitat de conscienciar a la població sobre la importància de la gestió i la qualitat de l'aigua, Smagua acollirà l'exposició internacional ‘L'aigua és vida’ (pavelló 6) formada per 15 cartells gràfics elaborats per estudiants i joves de diferents països. Així mateix, i amb l'objectiu d'establir un nexe d'unió entre empreses i investigadors, s'ha engegat, en el pavelló 5, un projecte de col·laboració amb l'estament universitari, en el qual l'empresa Esciencia coordina la participació de diversos projectes de recerca vinculats amb la temàtica de l'aigua de les Universitats de Burgos, Salamanca, Rovira i Virgili (Tarragona), Valladolid i les Oficines de Transferència de Resultats de Recerca (Otri) de Cadis i de la Uned.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades