Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Smagua 2014, convoca el Foro Iberoamericano del agua y del riego

Smagua 2014, convoca el Fòrum Iberoamericà de l'aigua i del reg

08/01/2014

8 de gener de 2014

Del 4 al 7 de març de 2014, Fira de Saragossa es converteix en el punt de trobada del sector hídric internacional amb la presència dels principals agents mundials. Entre les diverses activitats que van a dur-se a terme en el marc del certamen, destaca la celebració del Fòrum Iberoamericà de l'aigua i del reg. El creixement econòmic que està experimentant Llatinoamèrica- que disposa del 65% de l'aigua dolça del món- i en particular els grans centres de població, fa que existeixi una gran demanda d'inversions en tota la gestió del cicle de l'aigua.

En Smagua es donen cita les empreses que són referent internacional en planificació, tecnologia i innovació en aquest sector. Posar en contacte l'oferta, present en el saló i la demanda existent en nombrosos països d'Iberoamèrica ha estat determinant per a l'organització d'aquest fòrum els objectius principals del qual són:

  • Conèixer de primera mà els plans de desenvolupament dels diferents projectes de l'aigua i del reg previstos a Iberoamèrica.
  • Afavorir l'intercanvi d'experiències i de coneixement en el sector hídric.
  • Reflexionar sobre les qüestions que interessen en el desenvolupament de l'aigua i del reg.
  • Establir vies de comunicació i intercanvi amb tots els agents de planificació, finançament, desenvolupament i execució dels projectes del cicle de l'aigua.
  • Donar a conèixer les novetats tecnològiques del sector.
La 21ª edició del certamen se celebrarà, del 4 al 7 de març, en Fira de Saragossa
La 21ª edició del certamen se celebrarà, del 4 al 7 de març, en Fira de Saragossa.
El perfil dels visitants, entre els quals destaquen viceministres i ministres de diversos països, directors generals d'aigua, gestors de proveïment i sanejament, agències de desenvolupament i cooperació, empreses financeres, enginyeries, consultores i constructores, així com empreses llatinoamericanes interessades en acords de ‘Joint venture’ amb expositors de Smagua 2014, dóna una idea de la importància que suposa el fòrum per a l'establiment de relacions de col·laboració amb mercats que presenten un enorme dinamisme i grans possibilitats d'inversió.

La dinàmica del fòrum està pensada per obtenir resultats eminentment pràctics per això s'ha previst que hi hagi presentacions dels plans de desenvolupament en països, estats i ciutats iberoamericanes, així com trobades B2B entre participants i expositors de Smagua, a més d'un complet programa de visites tècniques que fan encara més atractiu el disseny de la trobada.

Empreses o entitats relacionades

Smagua - Feria de Zaragoza

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades