Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Smagua, cita ineludible para las industrias del agua y del medio ambiente

Smagua, cita ineludible per a les indústries de l'aigua i del medi ambient

31/10/2013

31 d'octubre de 2013

Fira de Saragossa acollirà, entre el 4 i el 7 de març del proper any, l'edició número 21 del Saló Internacional de l'Aigua, Smagua 2014, i l'onzena del Saló del Medi ambient. Tots dos salons constitueixen una cita ineludible per a les indústries de l'aigua i del medi ambient, no només al nostre país, sinó en l'àmbit europeu, donat el prestigi adquirit al llarg de les 20 edicions celebrades i la seva capacitat com a plataforma de negoci i aparador de referència en equips, solucions i tecnologies avançades per a la gestió integral de l'aigua.

L'alt nivell tecnològic de les aportacions i novetats que es presenten en cada edició del certamen revela la puixança d'un sector que, àdhuc als actuals moments econòmics, dóna mostres de desenvolupament i solidesa, encapçalant els sectors que aposten per la R+D+i com a eina de futur. Donada la seva vital importància i la seva escassa disponibilitat, la gestió de l'aigua s'ha convertit en element cabdal de la gestió pública, igual que la cerca de la sostenibilitat i la preservació mediambiental, la qual cosa constitueix un impuls per al desenvolupament de noves fórmules, propostes i tecnologies per a l'optimització de la gestió del líquid element.

Tot això estarà present en el saló, que està potenciant de manera considerable la seva presència internacional, amb la participació en els principals fòrums mundials vinculats al sector. No en va Smagua compta amb una gran projecció exterior i el seu alt grau d'internacionalització va atreure en l'anterior edició a més d'un miler de signatures procedents de 40 països; es van presentar 29 innovacions tècniques de tots els sectors d'exposició i va comptar amb nombroses missions comercials tant de mercats consolidats com a emergents, la qual cosa la converteix en cita ineludible de tot el sector.

Empreses o entitats relacionades

Smagua - Feria de Zaragoza

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades