Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ibstt presenta su Congreso ‘No Dig Madrid 2014’ en Australia

Ibstt presenta el seu Congrés ‘No Dig Madrid 2014’ a Austràlia

23/07/2013

23 de juliol de 2013

Ibstt participa en ‘No Dig Sydney 2013’ de l'1 al 4 de setembre, Congrés Mundial i Exposició Universal sobre la Tecnologia Sense Rasa que se celebra des de fa més de 30 anys per les diferents ciutats. Concretament a les seus de les 29 Societats Nacionals de Tecnologia Sense Rasa, homòlogues a la Ibstt i repartides per 30 països dels cinc continents). Ibstt participa en aquesta ocasió amb l'objectiu de reforçar el seu posicionament i les relacions comercials, tant amb els actuals com amb els potencials clients, proveïdors i socis de negoci per al seu Congrés ‘No Dig Madrid 2014’, que se celebrarà en Ifema del 13 al 15 d'octubre de 2014.

Imagen
‘No Dig Sydney 2013’, organitzat per l'Associació de Tecnologia Sense Rasa Australiana, i la Istt, Associació Internacional de Tecnologia Sense Rasa, espera rebre més 2.000 visitants, 400 expositors i més de 60 conferències, una manera clara d'informar que existeixen altres tecnologies, les Tecnologies Sense Rasa, que estan disponibles, que estan al mercat i que són tecnologies que satisfan les necessitats del present sense posar en perill les capacitats del futur.

Ibstt representa a Espanya i Portugal i agrupa a les principals empreses capdavanteres en Tecnologia Sense Rasa, promou un desenvolupament sostenible de les ciutats mitjançant l'ús de les Tecnologies Sense Rasa, Tecnologies No Dig, Trenchless Technology aprovades per l'ONU com a tecnologies ecològicament racionals i mediambientalment sostenibles. (Agenda 21 Cap. 34)

Empreses o entitats relacionades

Asociación Ibérica de Tecnología sin Zanja

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades