Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Maquinaria Internacional está representada en la EMO de la mano de 8 firmas
Entre elles es troba la seva última incorporació, Icam postprocesadores

Maquinària Internacional està representada en l'EMO de la mà de 8 signatures

Redacció Interempresas17/07/2013

Maquinària Internacinal comercialitza un important elenc d'empreses fabricants per al sector metalmecánico que no falten a l'edició de l'EMO 2013. Allí, els visitants podran conèixer de primera mà algunes de les novetats que els esperen.

En primer lloc, destacar la presència d'Icam, empresa de Canadà i nova representada de Maquinària Internacional. Una signatura especialitzada en programari per mecanitzat, simulació de màquines CNC i postprocesadores avançats per a màquines CNC que exposa les ultimes novetats en el pavelló 25, stand K31.

Entre els seus productes es troben:

  • CAM-POST. Un programari de creació de postprocesadores compatible amb els principals sistemes de CAD-CAM.
  • Virtual-Machine. Simulació grafica de mecanitzat amb la màquina CNC mentre es desenvolupa el procés de postprocesado. Aquesta simulació mostra detalladament l'operació i els moviments de mecanitzat de la màquina CNC.
  • Control Emulator. Programari que permet als programadors CNC imitar i verificar programes en llenguatge maquina (Codis G) dins de la Virtual Machine i/o de CATIA.

Hufschmied desplega la seva gamma d'eines de cort

Hufschmied, empresa alemanya especialitzada en eines de tall per a materials composts o composites, plàstics reforçats, fibra de carboni, kevlar, panells sándwich, etc. subministra des de fa més de 25 anys els seus productes per a la indústria aeronàutica, automoció, nàutica, energia eòlica, equipament esportiu d'alta gamma, i indústria mèdica. En el pavelló 6, stand I40 els visitants podran veure part de la seva àmplia gamma d'eines de cort:

  • Fiber Line: Eines de tall per mecanitzat de fibra de carboni, fibra de vidre i plàstics reforçats.
  • Deko Line: Eines de tall per mecanitzat de panells sándwich.
  • Ceramic Tools: Eines de tall de ceràmica per mecanitzat de plàstics i materials no fèrrics.
  • Proto-Line: Eines de tall per mecanitzat de models i prototips d'Ureol.
  • FPP Fräsen Per Plex: Eines de tall per mecanitzat de Polimetilmetacrilato, Metacrilat (PMMA) i Policarbonat(PC).
  • Sharp Line: Eines de tall per mecanitzat de Poliamida (PA) i Polietilè (PE).

Hydroblock exhibeix la seva gamma de cilindres i elemenos de bloqueig i amarri

Hydroblock, fabricador italià d'elements de bloqueig i amarri de peça amb cilindres hidràulics i pneumàtics per als utillatges emprats en centres de mecanitzat i màquines transfer exposa els seus productes en el pavelló 4, stand B78 de la fira. Allí, mostrarà una àmplia gamma de cilindres i components per a cada ús: cilindres hidràulics d'amarri amb arpa giratòria; cilindres hidràulics d'amarri giratoris amb sistema d'acte-alineació (exclusiva mundial); cilindres hidràulics d'amarri d'embranzida i tracció; cilindres hidràulics d'amarri amb rosca per enroscar directament en l'utillatge; suports hidràulics amb cilindres anti-vibratoris; cilindres hidràulics d'amarri de doble i simple efecte; cilindres hidràulics de tipus bloc; i components i accessoris hidràulics.

Imagen

Teknox mostra com netejar les peces

La representada italiana Teknox, especialitzada des de 1966 en la construcció de rentadores industrials per al rentat i desgreixatge de peces estarà present en el pavelló 11, stand G70.

L'experiència acumulada durant més de 45 anys permet a la signatura oferir les millors solucions de rentat de peces amb aigua i detergent. Les rentadores industrials de peces Teknox estan dissenyades per realitzar el rentat, desgreixatge, decapat, fosfatat, pasivado, protecció antioxidant, tractament pre-galvànic, etc… de tot tipus de peces.

L'empresa disposa d'una àmplia gamma de rentadores industrials de peces en acer inoxidable amb sistema de rentat per aspersión, des de rentadores estàndard, fins a rentadores especials que es fabriquen d'acord a les necessitats de cada client: rentadores de peces amb cistella giratòria; rentadores de peces amb sistema d'aspersión de cabina; rentadores de peces tipus túnel amb sistema d'aspersión; rentadores de peces rotatives amb sistema d'aspersión; i rentadores especials per a peces amb sistema d'aspersión.

Imagen

Neuhäuser Controx exhibeix les seves eines per mecanitzat ‘honeycomb’

Neuhäuser Controx és especialista en la fabricació d'eines per mecanitzat de niu d'abella o honeycomb per a la indústria aeronàutica, automoció, nàutica i d'energies renovables. En l'EMO, en el pavelló 4, stand A28, els visitants coneixeran les eines especials desenvolupades per al mecanitzat niu d'abella o honeycomb metàl·lics i no metàl·lics en materials d'arámida combinades amb resines fenòliques, Nomex, Kevlar, Fibra de Carboni, Alumini, etc.

La gamma d'eines que desenvolupa Neuhäuser Controx per al mecanitzat de materials composts amb panell de niu d'abella són:

  • Corecut: Eina específica per al mecanitzat de peces de niu d'abella o honeycomb amb fresadora de 5 eixos d'alta velocitat. Depenent de la geometria de les operacions a realitzar sobre el nucli es poden combinar diferents diàmetres i altures de les eines.
  • Pocket Cut: Eina específica per al mecanitzat de ranures i caixeres en niu d'abella o honeycomb. L'eina té dents en la part axial i radial de l'eix. Aquest model d'eina està disponible en 3 versions diferents de geometria de les dents.
  • Valve Typer Cúter: Eina amb forma de vàlvula específica per realitzar corts, bisellats i xamfrans sobre nuclis, nius d'abella o honeycomb.
  • Profile Cut: Eina específica per perfilar peces de Nomex, niu d'abella o honeycomb. Maduixa per perfilat disponible amb punta plana i punta rodona.
  • Foam Cut: Eines específiques para mecanitzat de foam EPS (Poliestirè Expandit).

Així mateix també mostrarà eines especials per al mecanitzat d'alumini i mecanitzat de titani en la indústria aeronàutica; maduixes per mecanitzat de niu d'abella – honeycomb i mecanitzat de composites; maduixes i eines de tall per mecanitzat de panells sándwich; eines per rebabado i achaflanado de peces d'alumini; eines especials per al sector aeronàutic i eòlic; discos de serra circular per a tall de metalls, fusta, i plàstic; discos de serra circular per a tall de metall dur per a tall de tubs i perfils extruidos; fulles i discos de tall per a la indústria del paper i el plàstic; i eines de tall i ranurado per a la indústria elèctrica i electrònica.

L'aspiració de la mà d'AR Filtrazioni

AR Filtrazioni, representada italiana de Maquinària Internacional, és fabricadora de quipos individuals d'aspiració, filtració i depuració d'aire per a màquina-eina. Les seves solucions podran veure's en el pavelló 6, stand H66.

Signa especialitzada a oferir les millors solucions a aquelles empreses que treballen amb màquines CNC amb taladrina com a refrigerant i tenen problemes de vapors i boires de taladrina en l'empresa en mecanitzar en alta sèrie o a alta velocitat, els equips que presentarà en l'EMO destaquen per la robustesa dels equips i per l'alt grau d'eficiència de filtració de l'aire.

Imagen

Solucions per al mecanitzat de peces en sèrie

En la seva stand C66 del pavelló 17 la signatura italiana Gnutti Transfer mostrarà les seves solucions innovadores para mecanitzat de peces en alta i mitja sèrie de forma flexible amb màquines transfer CNC per a fabricació de components d'automoció, indústria manyana, indústria de la calefacció i aire condicionat, per al sector de la hidràulica i pneumàtica, indústria de components per a gas, aixeteria, indutrial petrolifera i pretroqiumica, etc.

Gnutti Transfer construeix màquines especials amb l'objectiu que els seus clients fabriquin les peces al menor cost i amb la màxima qualitat com a màquines transfer d'eix vertical o vertical amb 2 i 3 costats d'atac; màquines transfer d'eix vertical o horitzontal amb 4 i 5 costats d'atac; màquines transfer amb 5 i 6 costats d'atac; màquines transfer de barra monohusillo d'eix horitzontal; màquines transfer de barra multihusillo d'eix horitzontal o eix vertical; màquines transfer de barra d'eix horitzontal de dos fronts; màquines transfer per al tornejat de boles o esferes; màquines transfer de tornejat d'eix horitzontal; màquines transfer flexible i multiprioceso amb capçals regirar de 6 i 8 eines en cada estació; a més de centres de mecanitzat de 5 eixos; màquines transfer flexible i multiproceso amb magatzem de 20 i 30 eines en cada estació i possibilitat de 4, 5 o 6 estacions de 4 i 5 eixos cadascuna.

Solucions per al mecanitzat materials d'aliatges lleugers

CMS, empresa italiana especialitzada en la construcció de fresadores gantry d'alta velocitat i màquines de tall per doll d'aigua de 5 eixos per al sector aeronàutic, nàutic, per a fabricació de models, motlles, pales per al sector eòlic, prototips, components per a trens d'alta velocitat, etc., exposarà en el pavelló 13, stand A102. Allí presentarà solucions innovadores para mecanitzat materials d'aliatges lleugers com poden ser: fibra de carboni, fibra de vidre, kevlar, alumini, niu d'abella o honeycomb, resines Epoxy, resines de Poliuretà i resines de políéster, composites o materials compostos, models de poliestirè expandit, models d'escuma de poliuretà, models de fosa, panells sándwich, pells d'alumini, plàstics reforçats, motlles d'alumini, termoplàstics reforçats estampables GMT, RTM, D-LFT, fibra de polièster, material compost SMC, xapa d'alumini i titani de forma individual i en paquet.

foto

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades