Casella España, S.A. - Detectores de fugas de gases

Casella España GasAlertClip Extreme

Detector monogás: per a la protecció personal contra nivells insegurs de monòxid de carboni, entre uns altres

Fotografia de Detector monogás

El model GasAlertClip Extremi de Casella Espanya és un detector monogas per a dos anys que no requereix manteniment. És ideal per a la protecció personal contra nivells insegurs de monòxid de carboni, àcid sulfhídrico, oxigen, diòxid de nitrogen o diòxid de sofre.

Simplement pressionant el botó Start/Test GasAlertClip Extremi quedarà llest per usar, proporcionant dos anys de treball continu i sense manteniment des del dia de la seva activació.

GasAlertClip Extremi és summament resistent a l'aigua, amb una coberta protectora IP 66/67 totalment submergible fins a una profunditat d'un metre. La carcassa inclou una funda integral a prova de cops i un clip tipus cocodril d'acer inoxidable per al seu ajust al cinturó.

La pantalla LCD, de fàcil lectura, mostra la vida útil restant del detector, els nivells d'activació d'alarma i les exposicions pico. El temps restant de funcionament del detector es visualitza en mesos, dies i finalment en hores.

Una comprovació integral de funcions verifica la integritat del sensor, els circuits i la bateria, així com també el funcionament de les alarmes acústica, lluminosa i per vibració.

El detector monogás s'aplica per a seguretat industrial, protecció personal de treballadors exposats, treballs de manteniment en espais confinats i treballs durant parades de plantes petroquímiques.

Les dades emmagatzemades poden transmetre's directament mitjançant una connexió infraroja a una impressora sense fil per a la seva impressió immediata, a una estació d'acoblament MicroDock II o a un PC mitjançant un adaptador infraroig connectat al port USB.

Senzillament subjectant el GasAlertClip Extremi a la solapa, butxaca, cinturó o casc per aconseguir una protecció econòmica i inigualable.