Ribe Energy Machinery, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Ribe Energy Machinery, S.L.
La Pireta 10 P.I. LOGIS EMPORDÀ
17469 Far D'Emporda (Girona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑972546811  
w:  www.ribeenergy.es
Venda de grups electrògens i generadors

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Ribe Energy Machinery, S.L.

Ribe, des dels seus inicis, fonamenta la seva filosofia en la consecució de productes innovadors i de noves tecnologies tenint en compte com a principis bàsics nostra constància, compromís i capacitat de gestió.

L'èxit i l'evolució de Ribe radica principalment en la professionalització d'un excel·lent equip humà, en el qual persevera la integritat, serietat i el compromís amb la qualitat dels seus productes, permetent estar presents en els principals sectors del mercat com són: construcció, subministraments industrials, subministraments elèctrics, agrícola, nàutica, caravaning, imatge i so, etc.

Ribe és pionera en la implantació al mercat dels generadors de tecnologia inverter. Presenta actualment des de Grups Ultrasilent a 51 dB fins a la més completa gamma de generadors digitals del mercat, que van des de 0,72 kVA a 7 kVA i la incorporació a la nostra gamma dels primers generadors dièsel inverter, únics en el seu segment, que presenta unes àmplies expectatives professionals i industrials, cobrint així la demanda més exigent del mercat en cadascuna de les seves especialitats i aplicacions. Pel 2012 hem ampliat la nostra gamma de productes amb els nous carretons elevadors i minitransporter, de la nostra marca Kipor.

Ribe és importador i distribuïdor en exclusiva de les següents marques:

  • Benassi Spa: maquinària agrícola i jardineria
  • Kipor: generadors, motobombas, motors, hidrolimpiadoras
  • KPC : maquinaria jardineria, forestal i construcció
  • Fitosa: maquinària fitosanitària (mercat francès)

La nostra signatura en l'actualitat, disposa d'una extensa xarxa de Distribuïdors i Punts de Venda, així com una important xarxa de Serveis Post-venda al mercat Nacional i Internacional.

Tots els nostres productes reuneixen els més estrictes controls de qualitat i la corresponent Homologació a Espanya per part de Inta que garanteixen un alt servei professional.