Lemken Iberia, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Lemken Iberia, S.L.
C/ Ortega y Gasset, 22-24 planta 3
28006 Madrid Espanya
☎:  +34‑673566255  
w:  www.lemken.com
Importador de Lemken

Es mostrar la zona aproximada en la que l'empresa està ubicada.

Presentación

Lemken és un dels fabricants capdavanters d'equips per a l'agricultura a Europa •Empresa familiar des de l'any 1780 •Propietaris: Viktor i Nicola Lemken •Més d'1.000 empleats a tot el món •Seu en Alpen, al nord-oest de Düsseldorf •Altres plantes en Meppen i Föhren •Màquines per al cultiu, la sembra i la pulverización •Producció: unes 14.000 unitats a l'any •70 % d'exportació •Productes premiats internacionalment (or i plata).

La marca Lemken, com a especialistes en productes agrícoles per a cultius, destaca per les seves grans innovacions en maquinària professionals ens diran el que demanden d'una bona màquina. Solament amb l'experiència compartida, podran els seus enginyers desenvolupar i optimitzar la seva gamma de productes agrícoles de la major qualitat. La raó? Lemken no planifica ni construeix en secret. En comptes d'això, treballen de forma conjunta amb els agricultors per desenvolupar maquinària que els ajudin en les seves necessitats pràctiques. Com la "Empresa amb Visió en Agricultura“ que es consideren, saben que cada finca és diferent. Solament els agricultors professionals els diran el que demanden d'una bona màquina. Solament amb l'experiència compartida, podran els seus enginyers desenvolupar i optimitzar la seva gamma de productes.

Per les raons abans esmentades, la seva gamma de productes consisteix en màquines dissenyades per satisfer plenament les necessitats dels agricultors i contractistes de tot el món. La seva llista d'opcions és tan gran, que li permet fer una màquina a la mesura de les seves necessitats.

Acers d'alta qualitat són la base per a una llarga durada i qualitat de tota la maquinària Lemken i dels seus recanvis. Els més moderns processos de fabricació, asseguren que la qualitat de les màquines produïdes compleixen amb totes les exigències. Centres de mecanitzat amb tecnologia CNC i plantes de soldadura robotitzades, treballen braç a braç. Una producció totalment automatitzada i una planta en la qual es tempera l'acer, preparen els components abans d'assemblar-los en les màquines. Un acurat i estricte control de qualitat en tots els processos de producció, asseguren que solament els productes tecnològicament perfectes arribaran a l'usuari final.

La gran estructura de Lemken garanteix un perfecte servei, i que el client pugui sempre treballar amb confiança. Una xarxa de distribució de Lemken a nivell internacional cobreix 55 països als quals Lemken exporta els seus productes.