Centrifugación Alemana, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Centrifugación Alemana, S.L.
Ronda de los olivares 51-53 - Pol. Ind. Los Olivares
23009 Jaén Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑953281584  
🖷:  +34‑953281583
w:  www.centrifugacionalemana.com
Instal·lació, manteniment i reparació de maquinària i equips per al sector oleic.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Centrifugación Alemana, S.L.

- Centrifugació Alemanya comercialitza plantes contínues per a l'extracció d'Oli d'Oliva.
- úna els més de 20 anys d'experiència en el sector de l'oli amb la més alta tecnologia.
- Un gran equip de professionals amb el qual ofereix a cada client un servei integral d'assessorament i estudi de nous projectes, així com muntatge, instal·lació, reparació, manteniment i control.
- Servei tècnic que opera 24 hores al dia en època de campanya d'oliva, amb la finalitat de reduir el temps de parada de màquines en cas d'avaria.
- Garantia en les capacitats de producció i esgotaments oferts.
Actives labors de l+D per a la millora contínua en el funcionament i rendiment de la nostra maquinària.

Són distribuïdors oficials de la marca alemanya de decanters Hiller, punters al mercat de l'extracció d'oli d'oliva. Àmplia gamma de models de decanters que abasta capacitats de producció des de les 30 tones d'oliva i orujo per dia fins a les 500 t/dia.

Centrifugació Alemanya neix l'any 1998 de la unió de dues empreses del sector amb una trajectòria professional de més de 30 anys. L'objectiu d'aquesta unió va ser, i segueix sent, prestar un servei integral i eficient als productors d'oli. En aquest moment ja s'havia aconseguit introduir la marca de decanter Hiller, amb gran acceptació i ja existia al mercat un nombre considerable de maquinària nostra instal·lada, tenint en compte la dificultat del sector i l'arrelament de les marques tradicionals.