Ventura Máquinas Forestales, S.L. - Trituradores forestals

Ventura TFV - Volta

Trituradora forestal: de martells

Fotografia de Trituradora forestal
La trituradora forestal de martells de Ventura Màquines Forestals model TFV 140 està especialment dissenyada per a la neteja del sotabosc, obertura de senders forestals, formació i manteniment de tallafocs i per a la trituració i aniquilació d'àrees incendiades per reforestació.

A més, també està indicada per al sanejament de terreny no cultivat, manteniment de línies elèctriques i telefòniques, en grans àrees urbanes, per a la trituració de la poda de plantes dels parcs, etc. Generalment, el triturat obtingut és usat com a compost orgànic per a l'ús agrícola o de jardineria.

Com dades tècniques, la trituradora és de construcció robusta per a poder suportar els esforços més intensos. La presa de força és autolineante a la presa de força del tractor, el que permet una transmissió de potència més lineal al sentit de rotació. Inclou roda lliure inclosa i proteccions suficients per salvaguardar la seguretat de l'operador.

Es tracta d'una trituradora de fàcil manteniment i incorpora rotor portamartillos molt robust. El tercer punt de II i III categoria compleix la normativa segons estableix la normativa internacional.

El model TFV-140 disposa d'una amplitud de treball de 140 cm amb 12 martells. Requereix una potència de funcionament de 60-150 CV i la màquina pesa 1.100 kg. També disponible en amplades de treball de 160, 180, 200, i 225 cm.