Serrat Trituradoras, S.L. - Trituradores agrícoles de martells

Serrat Oli Vina

Trituradora agrícola: especial per a vinya

Oli Vina és una trituradora especial pel triturado de sarments, tant per a camps de vinya tradicional com a espatllera.

El seu sistema d'alimentació permet la recollida de sarment en tot tipus de terrenys, fins i tot en terrenys difícils i pedregosos.

El seu sedàs posterior d'alta densitat ofereix un triturado perfecte. Apta per a tractors de baixa potència, permetent alts rendiments i baixos costos de manteniment.

Les hileradoras davanteres inclouen pues davanteres desmuntables, plaques fixes i fils de nylon. L'Oli Vina té tres sistemes de control d'altura: mitjançant rodes fixes, per corró, o mitjançant rodes pivotantes. Tots els models estan fabricats en xapa de 10 mm antidesgaste. L'Oli Vina inclou una graella posterior desmuntable amb set files de contra martells; així mateix les pues inferiors són desmuntables i orientables. El seu alimentador agressiu amb motor hidràulic d'alt parell té l'opció de tenir un reductor més limitador de parell.

Com qualsevol altra trituradora Serrat, els martells estan garantits contra trencament i la màquina ha estat construïda seguint la normativa CE i amb els indicadors de seguretat visibles al personal.

Té diverses opcions per a les rodes: rodes fixes, rodes pivotantes o roda lliure en la màniga.

L'Oli Vina es fabrica en 3 models per a presa de força de 540 rpm: la T-1250 està indicada per a un ample de treball d'1.250 mm, amb una potència del tractor de 40 CV, 12 martells i 580 kg de pes. La T-1500 és per a un ample de treball d'1.500 mm, amb una potència del tractor de 55 CV, 12 martells i 636 kg de pes i la T-1800 és per a un ample de treball d'1.800 mm, amb una potència del tractor de 60 CV, 16 martells i 706 kg de pes.