Valtra - (Agco Iberia, S.A.) - Tractors (més de 131 CV)

Valtra Serie S

Tractors de gran potència: 5 models entre 270 i 400 CV de potència,

Fotografia de Tractors de gran potència
La seriï S es compon de 5 models entre 270 i 400 CV de potència, els tractors més potents de la gamma de producte Valtra. La Seriï S munta els motors Agco Power de 6 cilindres i 8,4 l que garanteix el compliment de la normativa Tier 4 Final. Els motors SCR utilitzen l'additiu AdBlue, que es polvoritza en els gasos de fuita per depurar les emissions més eficaçment en el convertidor catalític. El Valtra Seriï S té dos turbos seqüencials que proporcionen un major parell a baixes revolucions i unes temperatures més baixes de gasos de fuita, que augmenten la vida útil i redueixen les necessitats de manteniment. Això també garanteix una millor conducció i menors emissions sense necessitat de solucions tècniques més costoses.

Aquests tractors s'equipen amb la prestigiosa transmissió contínua Agco AVT, es basa en la seva versatilitat, i sobretot, en el seu eficient consum de combustible. Especialment per a contractistes que realitzen moltes hores de transport, la transmissió contínua Agco AVT es caracteritza per posseir dues àrees de treball per a tasques que necessiten diferents velocitats. Això garanteix la potència de tir i optimitza el consum de combustible. Per exemple, quan es treballa a baixes revolucions de motor, l'estalvi de combustible és considerable:

àrea de treball A, per a tot tipus de situacions que demandin molta potència de tir i àrea de treball B, per a transport

Li proporciona una conducció eficient a baixes revolucions de motor.

El sistema SigmaPower de Valtra està ara disponible en la Seriï S. Quan es necessita potència extra per la TDF o els hidràulics, el sistema de control electrònic del motor proporciona fins a un 10% de potència extra: 400 CV en el model més gran de la Seriï S. La potència extra està també disponible quan se circula a velocitats de més de 20 km/h. Incorporen un sistema hidràulic amb cabal de 205 l/min, que permet accionar fins a 8 distribuïdors hidràulics.

La preinstal·lació d'Autoguiado per a agricultura de precisiónse munta de sèrie

.