Rentokil Initial España, S.A. - Repel·lents d'animals

Rentokil

Tractaments de desinsectación: l'empresa dissenya un tractament de desratización que s'ajusti a cada necessitat

Fotografia de Tractaments de desinsectación
Els tractaments de desinsectación de Rentokil tenen com a objectiu eliminar qualsevol tipus de plaga d'insectes que hagi pogut envair la seva llar o el seu lloc de treball, a més determinarem les causes que l'han provocat per així evitar futures plagues.

Quant a desinsectaciones a particulars, la plaga que més tractem són les paneroles en la cuina o en les cambres de bany, i a més, quan es tracta d'un edifici de pisos, és molt comú que les paneroles hagin envaït diversos pisos, als quals arriben a través dels desguassos.

També posseïm una àmplia experiència en tractaments de desinsectación a empreses: des de tractaments en la indústria farmacèutica fins al sector de l'hostaleria, passant per desinsectaciones en museus, on han de prestar especial atenció a les plagues per evitar que tèrmits, corc i altres insectes de la fusta arruïnin les seves obres d'art.

Un tractament de desinsectación normalment es realitza seguint els següents passos:

- Inspecció minuciosa del lloc on s'hagi produït la infestación, així com de les zones confrontants per saber fins a on s'ha estès la plaga.

- Investigació de les causes que han pogut provocar l'aparició de la plaga d'insectes.

- Disseny del tractament que millor convingui a les seves instal·lacions.

- Tractament de desinsectación per acabar amb la plaga. La seva durada i severitat dependrà de la zona que calgui tractar, de la gravetat de la infestación, de les condicions ambientals…

- Assessorament sobre les mesures preventives que s'han de dur a terme per evitar la reaparició dels insectes.