Rentokil Initial España, S.A. - Repel·lents d'animals

Rentokil Sentri-tech

Tractaments contra els tèrmits: es tracta d'un sistema d'esquers

Fotografia de Tractaments contra els tèrmits
L'ús dels sistemes d'esquers és un enfocament modern dels tractaments de control de tèrmits, els tècnics de Rentokil posseeixen l'experiència necessària per oferir el servei que es necessita.

En el sistema d'esquers i monitoratge, les discretes estacions portacebos es col·loquen al voltant del perímetre de la seva casa una vegada que es manifesta un problema de tèrmits. Els seus tècnics comprovaran periòdicament aquestes estacions per veure si hi ha hagut activitat de tèrmits.

Els tèrmits ràpidament localitzen els esquers a causa de la seva naturalesa voraç, els ingereixen i comuniquen a les seves companyes on hi ha una font d'alimentació per mitjà de feromones de pista. Això mata progressivament a un gran nombre de tèrmits, i redueix la grandària de la colònia fins que ja no pot mantenir-se i es col·lapsa.

L'elecció d'un sistema de control de tèrmits o un altre depèn de molts factors, incloent la construcció de la seva casa, i la gravetat del problema de tèrmits. Un representant del programa de control de tèrmits de Rentokil li ajudarà a decidir si el sistema d'esquers és adequat per a vostè.

Beneficis del sistema d'esquers:

- Discret – no canvia en absolut l'aspecte de la seva casa.

- No és perjudicial – no es requereix perforar el terrè

- Tranquil·litat – visites periòdiques per comprovar si hi ha hagut activitat dels tèrmits

- Respecto pel medi ambient – Rentokil usa l'únic sistema de control de tèrmits que ha estat premiat en el Certamen Presidencial sobre Química Verda.