Lemken Iberia, S.L. - Sembradores pneumàtiques

Lemken Compact-Solitair 9 H

Sembradoras pneumàtiques: amb dues fileres de discos còncaus dentats

Fotografia de Sembradoras pneumàtiques
L'alt rendiment s'aquesta convertint en alguna cosa molt important quan se sembra amb una sembradora moderna, sense contratemps, amb una bona reconsolidación, i un perfecte emplaçament de la llavor. La combinació de sembra deu també ser versàtil per al seu ús en mínim laboreo o per a l'ús convencional després de l'arada.

- La gran tremuja és fàcil d'omplir i compleix amb tots els requisits per donar alts rendiments.

- La profunditat de la secció de cultiu, amb dues fileres de discos còncaus dentats, pot ajustar-se hidràulicament.

- Les fulles/discos niveladores muntats sobre molls són essencials per anivellar la terra llaurada. Els grans pneumàtics darrere dels discos proporcionen una bona reconsolidación del terreny i un transport en carretera segur.

- El disc OptiDisc exempt de manteniment, de dobles discos concavos i rodes de goma per al control de la profunditat, prevenen els embusos i permet un uniforme emplaçament de la llavor i un precís control de profunditat fins i tot en augmentar la velocitat.

- Amb el Compact-Solitair HD, el fertilitzant pot aplicar-se al mateix temps que se sembra. La tremuja està dividida en dues parts les capacitats de les quals es poden modificar, la qual cosa permet sembrar i abonar al mateix temps.