Lemken Iberia, S.L. - Sembradores pneumàtiques

Lemken Compact-Solitair HD

Sembradoras-abonadoras: 5.000 litres de capacitat de tremuja

Fotografia de Sembradoras-abonadoras
La tremuja d'aproximadament 5.000 litres de capacitat està dividida en dues seccions.

La paret divisòria pot ser fàcilment ajustada per contenir abonament i llavor en diferents proporcions, 40:60, 50:50 o 60:40. Ambdues seccions del tanc poden ser omplertes usant saques o per mitjà d'una infinitat opcional.

Les barres alimentadoras de llavor i abonament es mouen elèctricament, permetent que el cabal de llavors i fertilitzant s'ajusti independentment. Són possibles cabals de llavor d'1,5 a 300 kg/ha i un cabal de fertilitzant de 50 a 600 kg/ha.

El sistema Solitronic de Lemken permet monitorizar i controlar totes les funcions de la màquina mitjançant un terminal situat en la cabina del tractor. El sistema de control s'ajusta també al sistema estàndard Isobus.

La graderia de discos compactes Heliodor s'usa per a la preparació del llit de sembra. Els discos dobles còncaus de 400 mm deixen l'abonament just darrere de la secció de cultiu i permeten que la profunditat sigui ajustada independentment d'altres parts de la màquina. La pressió dels discos pot augmentar-se fins a un màxim de 150 kg. Finalment, les grans rodes empaquetadoras garanteixen una consolidació optima del llit de sembra. Per a una compressió addicional dels solcs de sembra, Lemken ofereix un corró empaquetador en forma de trapezi.

El sistema lliure de manteniment OptiDisc amb doble disc còncau, roda de control de profunditat i una distància entre línies de 167 mm, garanteix un precís repartiment de la llavor amb una profunditat uniforme. La distribució dels aperos, i el repartiment de l'abonament entre les línies de sembra, asseguren que totes les plantes rebin la quantitat òptima d'abonament, ajudant també de manera fiable a evitar la cauterització de les arrels de la planta, proporcionant per tant les condicions ideals per a un ràpid creixement.