Lemken Iberia, S.L. - Preparadors del sòl

Lemken Quarz

Preparats de llit de sembra: una alternativa compacta i curta per preparar el llit de sembra

Fotografia de Preparats de llit de sembra
Amb la combinació curta Quarz, Lemken ofereix una adequada alternativa a la graderia rotativa o altres combinacions per preparar llits de sembra per a terrenys lleugers i mitjans. Amb una versió fixa amb una amplària de treball de 3 a 4 m, el Quarz és una alternativa eficient a les màquines que necessiten presa de força del tractor. El Quarz es pot combinar amb totes les sembradoras Lemken i també amb maquines d'altres fabricants.

- El seu curt disseny i gran versatilitat proporcionen moltes opcions pel Quarz; pot acoblar-se tant en la part davantera del tractor com en la posterior, per exemple, com una interessant alternativa a un empaquetador frontal.

- La barra d'anivellació muntada sobre molls assegura contra sobrecàrregues i proporciona un òptim anivellat de la terra davant de la secció de les fulles. Pot ajustar-se a una posició “agressiva” o “suau”.

- L'elecció de les fulles permet a la màquina adaptar-se als diferents terrenys i condicions de treball de l'usuari. Un capçal ajustable permet una bona connexió al tractor, i pot acoblar-se per permetre un ús frontal o darrere.

- Els discos de guiat es poden equipar, bé amb fulles, discos o puntes estretes.