Trelleborg Wheel Systems España, S.A. (Mitas Tyres) - Pneumàtics per a maquinària agrícola

Mitas Super Flexion Tyre

Pneumàtics agrícoles: permeten amb una baixa pressió d'inflat, transportar càrregues pesades,

Fotografia de Pneumàtics agrícoles
Els pneumàtics Super Flexion Tyre de Mitas competeixen amb el concepte Improved Flexion (IF). El seu principal avantatge radica en les diferents pressions d'inflat amb les quals poden treballar, en funció de la tasca que vagin a realitzar, proporcionant un rendiment òptim. Els flancs flexibles i súper reforçats permeten amb una baixa pressió d'inflat, transportar càrregues pesades, al mateix temps que proporcionen un tracte suau al sòl i un major rendiment dels cultius.

La velocitat màxima en transport és 65 km / h. La mesura 900 / 60 R42 SFT de Mitas és el pneumàtic agrícola més gran fabricat fins avui sota la marca Mitas. El seu pes és de 426 kg i el seu diàmetre exterior és de 2.160 mm.

SFT és la resposta de Mitas al concepte Improved Flexion (IF), que té un rendiment adequat sense necessitat de modificar la pressió. Els fabricants d'equip original requereixen que cada element de la maquinària agrícola contribueixi al seu rendiment general, inclosos els pneumàtics. Els pneumàtics Mitas SFT estan dissenyats per a tractors d'alta potència, de més de 180 CV, i venuts al mercat nord-americà.