Roter Maquinaria Agrícola, S.L. - Grades rotatives

Forigo F61

Graderies rotatives: amb barra davantera anti - infortunis

Fotografia de Graderies rotatives
Forigo disposa de la graderia rotativa F61 amb un equipament estàndard compost per dents sistema bidireccional “Zeus”, enganxi de 1ª categoria, reductor d'1 velocitat per TDF 540 rpm, presa de força posterior, regulació del corró amb manovella, barra davantera antiinfortunios i cardan amb fusible SB.

Dins de la gamma F61 existeixen diversos models amb diferents amples de treball, que van des dels 90 cm fins als 210 cm.

Depenent del model poden tenir 8,10, 12, 14, 16, 18 o 20 dents.

Disposen de les opcions de cardan amb embragatge de discos FF o cardan amb embragatge automàtic SC, aconsellat per a terrenys amb pedres. A més, de la barra niveladora posterior parabloc que augmenta el desmenuzamiento de la terra anivellant el terreny treballat; o la protecció contra pedres, per evitar que aquestes passin entre un rotor i un altre.

La graderia rotativa F61 pot ser amb corró a barra, corró pues, corró Paker o corró xarxa.

El corró a barra s'utilitza en terrenys en condicions normals, afavorint la creació d'un òptim jaç de llavors en terres de mitja barreja i en condicions d'humitat no excessiva.

Els corrons a pues s'aconsellen sobretot en terrenys humits i argilencs amb condicions difícils de treball.

El corró Paker s'utilitza per esmicolar majorment la terra i els terrossos superficials i crear un òptim jaç de llavors.

El corró xarxa o Garden és lleuger indicat per a la maduixa de la terra destinada a la sembra d'hortalisses, ja que crea un terreny suau i no massa compacte.