Lemken Iberia, S.L. - Peces de tall i desgast

Lemken DuraMaxx

Cos d'arades: els llistons i les reixes se sostenen mitjançant el portarejas

Fotografia de Cos d'arades
Els recanvis DuraMaxx es fabriquen amb un acer molt més resistent que abans. Això ha estat possible a causa que la peça no té cap cargol ni forat que afebleixin la mateixa. Els llistons i les reixes se sostenen mitjançant el portarejas i altres estructures de suport. Els llistons i les reixes ja no suporten càrregues en el cos de l'arada. Això significa que es poden desgastar gairebé per complet, ja que la peça que suporta és la que va després dels llistons i la vertedera.

Els cossos de llaurada DuraMaxx estan dissenyats de tal manera que totes les seves peces es canvien sense eines.

La reixa triangular es fixa en el seu lloc mitjançant un passador. La reixa triangular es lleva tirant del passador. Aquesta és la reixa que assegura al seu torn a la vertedera i als llistons. Quan es lleva la reixa triangular, la vertedera o els llistons surten sense eines. Solament la punta se subjecta amb un únic cargol. Molt més ràpid de canviar que qualsevol altre sistema.

El cos de llaurada DuraMaxx està disponible amb vertederas o amb llistons, que se subjecten únicament amb dos enclavaments. En el cas dels cossos amb llistons, la distància entre llistons i suports ha augmentat significativament.

El cos de llaurada DuraMaxx també està disponible amb llistons compactes de plàstic. Són ideals per a terrenys extremadament pegajosos o en finques on el terreny no ofereix molta resistència. Un millor lliscament de la terra s'aconsegueix posant llistons de plàstic a dalt i a baix, ja que són les parts més susceptibles a l'adherència.