Joskin, S.A. - Remolcs banyeres agrícoles

Joskin Trans-EX 7T

Banyera robusta i de fàcil maneig: d'adrales plegables i desmuntables

Fotografia de Banyera robusta i de fàcil maneig
Les banyeres compactes Joskin Trans-EX es conceben per a una multitud d'usos agrícoles. Robustes i de fàcil maneig, els seus laterals plegables i desmuntables són de perfils tancats, reforçats per plecs formats en fred. Existeixen quatre models en la gamma de les banyeres Trans-EX: els models ja coneguts 3T, 4T i 5T i l'última evolució, la banyera Trans-EX7T.

Aquest equip es defineix com un model intermedi entre les Trans-EX de petites capacitats i les banyeres agrícoles monocascos Trans-CAP. El model compta amb un xassís rectangular que porta un repartiment òptim de les forces d'implico; una llança amb punt de fixació sota el xassís; una suspensió de la llança amb làmina parabòlica, i un ample de caixa interior d'1,99 m i exterior de 2,10 m.

El model presenta una longevitat assegurada gràcies la qualitat dels acers i el tractament de superfície (granallado, capa d'imprimación exterior Epoxy i laca d'acabat). La Trans-EX7T està també disponible en versió 'Bolco 3 costats' (trivuelco), així com en versió ‘boggie’ amb taula cargolada al xassís. Opcionalment, pot adquirir-se amb dos jocs de realços de 200 o 400 mm.