Lemken Iberia, S.L. - Arades de pala

Lemken VariDiamant

Arades semisuspendidos: de 5 a 9 reixes

Fotografia de Arades semisuspendidos
La qualitat del treball i el rendiment són els requisits fonamentals que se'ls demana a les arades semisuspendidos moderns. L'arada VariDiamant de cinc a nou reixes, ha estat desenvolupat per complir aquests dos punts clau.

- L'amplària de treball variable es pot ajustar fàcilment, des de la cabina del tractor, mitjançant un cilindre hidràulic de doble acció.

- Tots els rodaments tenen casquillos antifricción, amb cargols acerados que es poden greixar; així es garanteix una gran estabilitat del cargol i una llarga vida útil.

- Les planxes dels cossos de llaurada pivotan sobre el marc en el qual estan cargolades, minimitzant l'esforç que han de suportar. Una bona precisió en l'ajust, proporciona una llarga vida útil.

- En les arades equipades amb un cos de llaurada extra, la roda de control de profunditat ocupa menys que el marc de l'arada. Això permet una correcta llaurada prop de tanques, cunetes i altres obstacles.

- Gràcies a la posició de la barra d'arrossegament, s'aconsegueix una perfecta línia de tracció tractor/llaurat. Això redueix notablement la pressió lateral sobre el tractor i el consum de combustible, independentment de l'amplària de treball.