Lemken Iberia, S.L. - Arades de pala

Lemken VariTitan

Arades per a grans rendiments: de 9 a 12 reixes i amplàries de fins a 660 cm

Fotografia de Arades per a grans rendiments
Els diferents terrenys i les condicions meteorològiques, exigeixen una amplària de treball fàcil d'ajustar per millorar el rendiment econòmic i respectar més el medi ambient. Amb versions que van de nou a dotze reixes, i amplària de treball de fins a 660 cm, el VariTitan ofereix grans rendiments en qualsevol condició.

- El control electrònic dels girs i les funcions d'elevació, permeten una maniobrabilitat segura i una major velocitat en els girs.

- L'amplària de treball és variable, i es pot i es pot ajustar senzillament mitjançant un cilindre electrònic de doble efecte per a la part davantera i posterior de l'arada.

- La profunditat exacta de treball es pot ajustar senzillament i sense eines en el xassís; en la roda posterior, mitjançant uns passadors. Això assegura una profunditat de treball constant.

- La roda davantera de suport està a l'interior del marc, fent del VariTitan una arada molt manejable.

- Les grans rodes minimitzen la compactació del terreny en llaurar, i asseguren estabilitat en el transport per carretera.

- Les arades EuroTitan i VariTitan de Lemken estan disponibles amb carro d'acobli per a tractors sense tripuntal hidràulic darrere.