Lemken Iberia, S.L. - Arades de pala

Lemken EuroTitan

Arades per a grans explotacions: de 9 a 12 reixes

Fotografia de Arades per a grans explotacions
Els fabricants de tractors continuen desenvolupant tractors cada vegada més grans, capaços d'arrossegar enormes càrregues. L'arada EuroTitan, de nou a dotze reixes, ha estat dissenyat per ser arrossegat pels tractors més potents del mercat. Acer d'alta qualitat, i moderns processos de disseny CAD, asseguren que l'Eurotitan proporcionarà molts anys de confiança i servei en les explotacions més grans.

- La gran amplària que hi ha entre el capçal i el tractor, permet que els tractors de quatre metres de longitud girin fins a 90º. En conseqüència, s'obté una millor maniobrabilitat en la capçalera, i es facilita la llaurada amb tractors de roda bessona.

- Les arades EuroTitan es poden reconfigurar ràpida i fàcilment perquè la roda del tractor treballi fos del solc o dins. Per tant, es poden usar amb tractors eruga, de roda bessona i convencionals.

- La barra d'encreuament es pot ajustar en altura mitjançant un cargol, per aconseguir la càrrega desitjada sobre l'eix posterior del tractor.

- La unió entre l'arada principal i el darrere es pot greixar, permetent una bona maniobrabilitat, profunditat de treball i una bona direccionabilidad.

- Després d'afluixar el cargol central, es poden triar quatre amplàries distintasde treball, de 30 a 50 cm.