Lemken Iberia, S.L. - Arades de pala

Lemken VariTansanit

Arades híbrides: amb 6 i 7 reixes

Fotografia de Arades híbrides
L'arada híbrida Tansanit combina els beneficis dels sistemes d'arades suspeses i semi-suspesos en un únic apero. Està disponible en formats de sis o set reixes i pot usar-se amb tractors més lleugers, en comparació de les arades semisuspendidos.

- Un capçal hidràulic controla la transferència de pes de l'arada al tractor. Això assegura una òptima distribució de la potència del tractor, amb un mínim patinatge de les rodes, reduint el consum de combustible.

- Gràcies al sistema electrònic Hybridcontrol, el procés de fer la capçalera en les finques es realitza automàticament. A més, la inclinació pot ajustar-se des de la cabina del tractor.

- El pes es transfereix a l'eix posterior del tractor, i el centre de gravetat millorat que s'aconsegueix, comporta a un increment en l'estabilitat. Amb això s'aconsegueixen girs més segurs en les capçaleres de les finques, i per descomptat, en els vessants.

- El sistema de protecció de sobrecàrrega Hydromatic per a grans pressions de sobrecàrrega, permet una llaurada sense interrupcions, fins i tot en terrenys pedregosos. La sòlida connexió entre els cossos de l'arada i els punts de suport, permet moviments verticals i horitzontals al mateix temps.

- La roda de l'arada és hidràulica, i el capçal es pot ajustar per a una posició “fixa” en la finca, o per a posició “pivot” en transport per carretera.