Bellota Agrisolutions, S.L.U. - Peces de tall i desgast

Bellota

Arada ecològica: per a treballs a poca profunditat

Fotografia de Arada ecològica
Les arades ecològiques dissenyades per Gla estan pensats per satisfer les tendències de laboreo a poca profunditat, ja que estan formats per peces que conserven l'estructura interna del terreny.

Muntat sobre un braç i posteriorment al bastidor, volteja la terra enterrant al rostoll, barrejant les capes superficials del terreny i deixant-ho llest para la sembra.

Amb reixa tractada íntegrament parell una major durada, la punta és reversible. La vertedera pot ser vertedera en dues grandàries segons la produndidad de treball (15-20 cm), de 8 mm per a major fermesa i durabilitat del conjunt i a tires, indicada per a sòls argilencs i amb alt contingut en humitat. El braç chísel incorporat té un perfil de 40 x 40 mm, la costanera és de dues grandàries i el suport és de fosa modular d'alta resistència, unint tots els components entre si.

A més de ser un avantatge per a la terra, aquestes arades són un avanç per als professionals de l'agricultura, reduint les hores de treball i els costos en el moviment del terrreno.