Bellota Agrisolutions, S.L.U. - Recanvis i accessoris per a maquinària agrícola

Bellota

Amarris chisel d'acer fos: segur i fàcils de muntar

Fotografia de Amarris chisel d'acer fos

Gla llança al mercat una nova generació d'amarris chisel la principal característica de la qual se centra en la seva facilitat de muntatge atès que una persona sola pot realitzar-ho: queda perfectament ajustat, sense necessitat de desmuntar l'ampolla on s'allotja el moll i amb el simple fet de col·locar l'amarri en el bastidor i subjectar els abarcones amb fàcil accés a tots els cargols.

Amb l'amarri s'acompanyen diferents abarcones per ajustar la grandària de braç que es desitgi. Tots els punts de gir de l'amarri estan protegits per casquillos de nylon que eviten el desgast de les peces de fricció i eliminen la necessiteu de greixatge. L'angle d'atac de la conreadora pot modificar-se fàcilment, segons el treball a realitzar, graduant a l'altura desitjada.

Una vegada col·locat l'amarri, s'ajusta el moll allotjat dins del tub, compost per un sistema anti-gir que evita possibles desajustaments posteriors. El tub protegeix al moll, garantint la màxima seguretat i el mínim risc d'accidents. Aquest nou model permet introduir diversos molls alhora, així com molls més forts i de major longitud.

El cos de l'amarri i el suport del braç estan realitzats en acer fos i tot l'amarri està pintat amb pintura especial enfront de l'oxidació. Gla disposa de dos models diferents, per a bastidor de 80 x 80 i 100 x 100.

En definitiva, el sistema d'amarri Gla és fàcil de muntar, segur, amb un mínim manteniment i versàtil, atès que ofereix la possibilitat de muntar diferents braços, així com variar l'angle d'atac de la conreadora com es desitgi.