Talleres Garcerán - Chirlaque, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Talleres Garcerán - Chirlaque, S.L.
Av. Murcia - Pol. Ind. Los Palomares
30591 Balsicas (Murcia) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑968580179  
🖷:  +34‑968580604
w:  www.garceranchirlaque.com
Fabricació i reparació de maquinària agrícola

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Talleres Garcerán - Chirlaque, S.L.

Fa més de 50 anys, els inicis de Tallers Garcerán-Chirlaque van ser com una empresa familiar dedicada a la fabricació d'herrajes per a animals, aperos i implementos de tracció animal. En poc temps es va convertir en un referent a la zona de Balsicas, poble de la província de Múrcia.
Amb els anys, generació després de generació, es va adaptant a la mecanització de l'agricultura amb l'entrada dels tractors.
En l'actualitat Tallers Garcerán-Chirlaque fabrica i repara tot tipus d'aperos, entre els quals cal destacar els monosurcos, bisurcos i trisurcos; així com una gran gamma de conreadors, traíllas niveladoras suspeses, remolcs, subsoladores, graderies de disc, despedregadoras de tremuja, etc. A més, és distribuïdor de les primeres marques de maquinària i subministraments agrícoles
La tradició, experiència i una tecnologia adequada a la necessitat de cada agricultor, garanteixen el millor producte amb el millor servei.