Fundación Semana Verde de Galicia (Feria Internacional de Galicia - Cimag - Galiforest) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Fundación Semana Verde de Galicia (Feria Internacional de Galicia - Cimag - Galiforest)
Av. Recinto Feiral S/N
36540 Silleda (Pontevedra) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑986577000  
🖷:  +34‑986580865
w:  www.feiragalicia.com
Organització de Fires i Exposicions

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación

La Fundació Setmana Verda de Galícia (FSVG) és una Institució sense ànim de lucre creada en 1991 i declarada d'interès gallec. Neix de l'Associació Firal Setmana Verda de Galícia. La FSVG té com a finalitats genèriques la promoció d'activitats agropecuàries, agroindustriales, alimentàries, comercials, socials, educacionals, d'oci i qualsevol altra que tingui per objecte la promoció i el desenvolupament d'aquests sectors a Galícia, el nivell professional i cultural del sector agrari i en general l'elevació de la qualitat de vida i el nivell socioeconòmic regional.
En el marc d'aquestes finalitats generals, la FSVG duu a terme el suport i organització d'estructures comercials, de fires sectorials, exposicions i llotges de contractació. La formació professional de les gents del camp i de tots els sectors amb ell relacionats és un altre dels seus apartats específics. En particular, la FSVG exerceix el patrocini de la Fira Internacional Setmana Verda de Galícia.