Fira de Lleida - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Fira de Lleida
Av. Tortosa, 2 - Mercolleida
25080 Lleida Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑973705004  
🖷:  +34‑973202112
w:  www.firadelleida.com
Entitat firal

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Fira de Lleida

Fira de Lleida és una fundació privada que va iniciar la seva activitat l'any 1946, amb l'organització de fires i congressos i amb la gestió del recinte firal.

També col·labora en accions de promoció econòmica.

Cada any és realitzen, al recinte de Fira de Lleida, uneixes 22 activitats firals periòdiques i al voltant de 70 congressos, conferències, reunions i altres activitats puntuals de caràcter professional, lúdic i cultural, amb una ocupació del recinte que supera els 215 dies a l'any.

El primer certamen que se celebra amb periodicitat anual és la Fira Agrària de Sant Miquel, que és la que compta amb una tradició més llarga de totes els que s'organitzen a Lleida i és l'exposició del sector agrari més important dels que tenen lloc a Espanya durant el segon semestre de l'any.

La tradició firal és remunta a l'any 1232, en què el rei Jaume I va concedir la realització d'una fira anual de 10 dies de durada, a partir del dia de Sant Miquel del mes de setembre.


Fira de Lleida és una fundació privada que va iniciar la seva activitat l'any 1946, amb l'organització de fires i congressos i la gestió del recinte firal.

També col·labora en accions de promoció econòmica.

Cada any es realitzen en el recinte de Fira de Lleida, unes 22 activitats firals periòdiques, i al voltant de 70 congressos, reunions i altres activitats puntuals de caràcter professional, lúdic i cultura, amb una ocupació del recinte que supera els 215 dies a l'any.

El primer certamen que se celebra amb periodicitat anual és la Fira Agrària de Sant Miquel, que és la que compta amb una tradició més llarga entre les quals s'organitzen a Lleida i és l'exposició del sector agrari més important de les quals tenen lloc a Espanya durant el segon semestre de l'any.

La tradició firal es remunta a l'any 1232, que el rei Jaume I va concedir la realització d'una fira anual, de 10 dies de durada, a partir del dia de San Miguel, en el mes de setembre.