CNH Maquinaria Spain, S.A. - New Holland AG0 - Veremadores

New Holland Braud 9000L

Vendimiadoras: potències entre 141 i 175 CV

Fotografia de Vendimiadoras
En la sèrie Braud 9000L ell sistema de sacsejada SDC amb fixació flexible dels sacudidores en la part posterior i connexió davantera ràpida, sacseja i desprèn el raïm amb delicadesa. El sistema de sínies amb cistelles va revolucionar la mecanització de la verema i segueix garantint el màxim respecte de les vinyes i del producte. Braud ha seguit desenvolupant i perfeccionant els seus eficaços sistemes per incloure transportadors de major grandària, aspiradors de gran rendiment i el millor sistema despalillador. Això es tradueix en major neteja i rendiment.

Els motors Common Rail de Fiat Powertrain Technologies ofereixen major rendiment i economia de consum. Les seves potències oscil·len entre 141 CV i 175 CV amb versió de 4 o 6 cilindres, i ofereixen més potència i parell amb un estalvi de combustible del 35% de mitjana.

La cabina de la Braud 9000L i veurà compta amb seient volant totalment ajustables per poder adaptar-se al conductor. L'apoyabrazos de sèrie, amb palanca multifunció integrada, permet accedir amb facilitat a les funcions més freqüents. La cabina, segura, silenciosa i còmoda, respon al codi 4 de l'estricta Directiva europea relativa a seguretat en les màquines.

La sèrie Braud 9000L es pot ajustar en un temps mínim per treballar en diferents vinyers amb una eficàcia màxima. El Sistema de gestió Intel·ligent integrat, amb el monitor IntelliView III de pantalla tàctil, ofereix accés a totes les funcions clau de la vendimiadora. Mai ha resultat tan fàcil optimitzar la productivitat amb diferents tipus de vinya.

La sèrie Braud 9000L compta amb un disseny per minimitzar els costos i el temps de manteniment: el temps de rentat del capçal recol·lector s'ha reduït un 30%; s'ha triplicat la durada dels suports lliscants de les cistelles; els elements fungibles del despalillador s'han de reemplaçar amb menys freqüència i el primer manteniment dels motors Common Rail de FPT es realitza amb 600 h.