CNH Maquinaria Spain, S.A. - New Holland AG0 - Equipos de control para maquinaria agrícola

New Holland Braud 9000L

Sistemes de mecanitzat per a verema: seleccionen automàticament el raïm recollit entre dues qualitats marcades per l'enóloga

Fotografia de Sistemes de mecanitzat per a verema
El sistema Enocontrol, selecciona automàticament el raïm recollit entre dues qualitats marcades per l'enóloga del celler amb la finalitat de vinificar aquests raïms per separat per analitzar en uns mesos les diferències quant a excel·lència en la qualitat dels vins.

Enocontrol és un pas en la viticultura de precisió que ha desenvolupat a nivell comercial la multinacional New Holland com una opció per a la seva gamma de vendimiadoras B9000. Amb Enocontrol la vendimiadora avança per la vinya i, seguint un mapa de qualitats prèviament desenvolupat amb les indicacions del celler, va seleccionant el raïm de forma automàtica i dipositant-la en cadascuna de les tremuges segons la qualitat.

Les vendimiadoras New Holland B9000 poden equipar-se amb Enocontrol des de fàbrica, incorporant un sistema mecànic de cintes transportadoras que adreça el raïm cap a una tremuja o cap a l'altra segons les ordres de l'ordinador central. És a dir, que si la màquina està passant per una zona marcada com a qualitat ‘A’, el raïm es dirigeix cap a la tremuja ‘A’, i si entra en una zona de qualitat ‘B’, el raïm va a la tremuja ‘B’. El sistema permet també usar la màquina de forma normal, omplint les dues tremuges amb la mateixa qualitat, si és necessari, o fins i tot seleccionar manualment a quina tremuja va a anar el raïm collit.