CNH Maquinaria Spain, S.A. - New Holland AG0 - Sistemes de guiat per a maquinària

New Holland Autopilot

Sistemes de guiat: amb un precisió de 2,5 cm des de la sembra fins a la collita

Fotografia de Sistemes de guiat
El sistema Autopilot, utilitzat juntament amb un senyal RTK, proporciona una precisió de 2,5 cm des de la sembra fins a la collita amb qualsevol patró de guiat automàtic. El sistema Autopilot es pot integrar en pràcticament tots els models i marques de tractors i equips de recol·lecció.

Usant el circuit electrohidráulico de l'equip per al guiat automàtic, aquest sistema augmentarà notablement la seva eficiència durant la preparació del sòl, la sembra i la collita, proporcionant una conducció més precisa i uniforme durant les llargues jornades de treball.

El guiat de l'implemento i la tecnologia RTK milloren la precisió i el rendiment.

Gràcies a una antena DGPS instal·lada en l'implemento, els sistemes TrueGuide i TrueTracker, només disponibles amb pantalla FM-1000, aconsegueixen mantenir l'implemento en el seu en treballar en terrenys amb pendents pronunciades. Els kits d'actualització instalables són compatibles amb els implementos de la majoria dels fabricants del mercat.

TrueGuide: Control passiu de l'implemento.

El sistema TrueGuide de guiat passiu de l'implemento juntament amb el sistema Autopilot instal·lat en el tractor milloren la precisió de l'implemento. Aquest sistema desplaça automàticament la trajectòria del nostre tractor perquè l'implemento passada per la trajectòria desitjada. Ideal per aperos pesats arrossegats que treballen en pendents .

TrueTracker: Control actiu de l'implemento.

El sistema TrueTracker és un sistema auxiliar d'autoguiado instal·lat en l'implemento que funciona amb el sistema Autopilot del tractor per proporcionar el màxim nivell de precisió. El sistema TrueTracker dirigeix independentment l'implemento en passades fins i tot en pendents molt pronunciades i terrenys accidentats, usant en l'apero també la tecnologia de compensació de terrè T3.

Pantalles compatibles: el sistema Autopilot pot completar-se amb les pantalles EZ-Guide 500, FM-750 o FM-1000, que ofereixen una precisió de +/-2,5 cm quan treballem RTK.

El sistema Autopilot està constituït per:

Navigation Controller II:

- Usant la tecnologia de compensació del terrè T3, el Nav Controller II presa tota la informació sobre la posició del receptor GPS i envia instruccions d'adreça precises al vehicle.

Tecnologia de compensació de terrè T3:

- Corregeix els errors fora de línia creats pels angles d'oscil·lació, cabotejo i balanceig del vehicle.

Sensor d'adreça Autosense:

- Aquest sensor d'adreça exclusiu mesura amb gran exactitud la informació sobre l'angle de gir de les rodes l'envia al Nav Controller II per obtenir una correcció més ràpida i precisa.

Interfície del vehicle:

- Rep els comandos de conducció del Nav Controller II, que controla l'adreça del vehicle quan el sistema està activat.

EZ-Remote:

- El joystick EZ-Remote pot muntar-se en la cabina de qualsevol tractor per controlar de manera molt més precisa totes les principals funcions d'una manera còmoda, ergonòmica i senzilla. Millora totes les operacions, des del guiat bàsic fins a operacions més complexes.

Estació Basi RTK:

- Una estació basi RTK inclou una antena, receptor i un enllaç per ràdio GPS+GLONASS per proporcionar senyals precisos i d'alta qualitat al sistema Autopilot

Antena:

- L'antena rep les assenyalis GPS en el tractor i/o implemento i seran utilitzades per dirigir el vehicle per la trajectòria desitjada. És fàcilment intercanviable entre diferents models de tractor.