Promoción de Inversores de Trabajos Agrícolas - Pita, S.L. - Sembradores par a la sembra directa

Horsch Express TD

Sembradoras de 3 punts: el dipòsit de sembra té una capacitat d'1.500

Fotografia de Sembradoras de 3 punts
L'Express TD és una sembradora de 3 punts per a finques, en les quals les Ràpid DC o les Esprintadora ST no es poden aprofitar apropiadament.

La seva àrea d'ocupació és universal (després de la vertedera, mantilla o sembra directa) i disposa dels avantatges del sistema de la Ràpid: elaborar, consolidar, sembrar i estrènyer en un sol pas. El dipòsit de sembra té una capacitat d'1.500 l.

Sota el tanc es troba un sistema de discos per a la preparació del jaç de sembra i l'anivellació, que correspon al sistema de discos de la Ràpid.

El sistema de discos és seguit per un compactador universal amb el perfil ondat, que prepara el jaç de sembra de forma òptima per a les reixes de sembra. Les reixes TurboDisco aconsegueixen gràcies a la seva gran capacitat d'adaptació (fins a 15 cm) seguir la superfície del sòl amb precisió. D'aquesta manera tots els grans són col·locats exactament en la profunditat requerida.

Quatre amortidors de goma/reixa transmeten una pressió en les reixes de fins a 80 kg i garanteixen una guia tranquil·la de les reixes encara en altes velocitats. Els corrons de pressió porten les reixes exactament a la profunditat i proporcionen una adaptació òptima al sòl.