Lemken Iberia, S.L. - Altres eines

Lemken Gigant 11 y Gigant 12

Portadors d'aperos: ofereixen la possibilitat d'utilitzar diferents implementos de Lemken en un únic xassís

Fotografia de Portadors d'aperos
Els dos sistemes portadors, Gigant 10 i Gigant 12, ofereixen la possibilitat d'utilitzar diferents implementos de Lemken en un únic xassís. Tots dos sistemes portadors tenen dos sistemes hidràulics tripuntales, per enganxar en Heliodor o en la graderia de discos compactes Rubin; també pot enganxar el conreador de discos Smaragd, o el sistema de preparació de llit de sembra System-Kompactor, depenent de la classe de treball que vulgui fer-se.

Amb aquesta versatilitat s'estalvia costos d'inversions en xassís, en sistemes de frenat, i en sistemes hidràulics de plegat. També ofereix l'opció d'utilitzar els diferents aperos de manera separada, sense el carro portador, per poder utilitzar-se amb tractors de baixa potència.

- Els dos tripuntales i les unitats de treball individuals proporcionen un immillorable seguiment del terreny, la qual cosa garanteix una uniforme profunditat per al conreat i un menor consum de combustible.

- L'àrea de cultiu roman lliure de marques de rodes, perquè les rodes en el sistema Gigant van davant de l'apero.

- El transport en carretera del Gigant 10 és simple i segur, amb una amplària de transport de tres metres, qualsevol que sigui la combinació d'aperos. El Gigant 12 pot equipar-se amb una roda de suport, per facilitar el seu ús en les capçaleres i transportar-ho de manera més segura.