Joskin, S.A. - Batedores de fem

Joskin Jumbomixer

Mesclador triturador: per a grans fosses de capacitat superior a 1.000 m3

Fotografia de Mesclador triturador
Joskin agrega a la seva gamma de productes un mesclador i triturador de fosses: el model Jumbomixer. Completament galvanitzat, està equipat amb una hèlix de gran rendiment en acer inoxidable de 6 mm reforçat (amb un diàmetre de 650 mm). La seva neteja es realitza automàticament mitjançant un contra ganivet d'acer inoxidable. Dins de l'equipament estàndard s'inclou un peu de protecció.

Revestit amb un tub de gran espessor de 115 mm de diàmetre, l'eix de transmissió està allotjat en 5 punts (coixinets intermediaris, rodaments de bronze, casquillos de bronze) i completament submergit en bany d'oli. Aquesta característica evita els problemes de desgast prematur i de sobrecalentamiento. El Jumbomixer es beneficia també d'una excel·lent protecció.

L'eix està sostingut per una estructura triangular composta de dos tubs laterals i d'un tub superior per assegurar l'estabilitat òptima de la màquina.

Un cilindre doble efecte permet ajustar l'angle d'inclinació (max 45°) del mesclador.

El Jumbomixer es lliura amb un cardan reforçat en tub estavellat amb arbre 1 ¾'' (homocinético), proveït d'una seguretat de bulón. La seva longitud total és de 7 m i el seu pes és de 450 kg aproximadament. El Jumbomixer s'utilitza per a grans fosses de capacitat superior a 1.000 m3.