Lemken Iberia, S.L. - Altres eines

Lemken VarioPack

Empaquetadores per a arades: amb 1 o 2 files i amb anells de 700 o 900 mm

Fotografia de Empaquetadores per a arades
Darrere de l'arada, o utilitzat com apero frontal, amb una fila o amb dues, amb anells de 700 o 900 mm de diàmetre, amb perfil d'anell de 30 o 45º, Lemken té la solució perfecta per a qualsevol condició del terreny.

- Gràcies a que els anells estan dissenyats sense eix central, l'amplària de treball en l'empaquetador VarioPack pot canviar-se fàcilment, afegint o llevant anells. La forma de l'anell, el seu perfil i la manera d'ajustar-se uns a uns altres, garanteixen la màxima fiabilitat i durada, amb un mínim de desgast.

- El braç de l'empaquetador està fabricat d'acer elàstic temperat, i és resistent a possibles danys que pugui sofrir per part del tractor.

- L'ús de corrons darrere d'empaquetadores assegura un desterronamiento addicional, i una bona anivellació. En terrenys lleugers i mitjans, la seva finca pot estar llesta para la sembra en una sola passada.

- Un dispositiu d'embranzida possibilita usar l'empaquetador en la part davantera del tractor. El seu senzill mecanisme de conducció permet una cobertura contínua i girs fàcils.

- En els empaquetadores plegables frontals, les dues seccions s'adapten al terreny independentment, proporcionant una qualitat de treball uniforme.