Lemken Iberia, S.L. - Arades de pala

Lemken 11 y 12 de la serie Diamant

Arades semisuspendidos: amb biga de 160 mm

Fotografia de Arades semisuspendidos
Aquestes arades inclouen característiques tals com els cossos DuraMaxx muntats en el Juwel. Els llistons i les vertederas DuraMaxx estan fetes d'acer ric en carboni, sense cargols o forats, la qual cosa permet incrementar la duresa i tenir major resistència al desgast. En tenir enganxis en comptes de cargols, els llistons i vertederas es poden canviar fàcilment sense eines.

Els llistons estan també disponibles en plàstic, per assegurar bons resultats fins i tot en terrenys molt pegajosos. El Diamant 11 està disponible amb un màxim de nou reixes, mentre que el Diamant 12 pot tenir fins a deu, depenent del seu equipament. Les dues arades estan disponibles amb el sistema de protecció Hydromatic. Això assegura un bon desplaçament del cos de llaurada. 38 cm de moviment ascendent i 20 cm de moviment lateral és més que suficient, fins i tot en llaurades profundes, per assegurar que el treball continuï sense cap interrupció. A això ajuda també que la força de tracció es pot ajustar des del tractor si canvia l'orografia del terreny. El Diamant 11 es pot equipar amb unitat d'augment de tracció, similar a la utilitzada en la gamma de conreadors semi-suspesos Karat. El Diamant 12 està disponible amb una unitat d'augment de tracció i amb gestió de capçalera de sèrie en versió bàsica.

La unitat d'augment de tracció assegura que es transfereixi pes de l'arada i de l'eix davanter del tractor, a l'eix posterior del mateix, reduint el patinatge del tractor. Això es tradueix en un augment del rendiment i una reducció en el consum de combustible. En la capçalera, la unitat d'augment de tracció, en el Diamant 12, regula automàticament la pressió del sistema hidràulic per trobar l'angle perfecte entre arada i tractor, així el tractor roman estable a tot moment. La pressió en la unitat d'augment de pressió també es pot reduir per aconseguir un transport estable.

En el Diamant 12 la inclinació de l'arada es pot ajustar i memoritzar des del tractor. El mecanisme de volteig subjecta a l'arada de forma no mecànica, en la posició preestablerta, i així el cos queda assentat en el terreny, fins i tot quan arrossega un corró empaquetador. Això fa possible que el Diamant 12 treballi particularment bé amb el recentment integrat FlexPack de Lemken.