Apollo Tyres Ibérica, S.A.U (Vredestein) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Apollo Tyres Ibérica, S.A.U (Vredestein)
Ctra. de L’Hospitalet, 147 - Cityparc, Edificio Bruselas
08940 Cornellà de Llobregat (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑934745141  
🖷:  +34‑934745505
w:  www.vredestein.es
Pneumàtics

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Apollo Tyres Ibérica, S.A.U (Vredestein)

Vredestein Banden com a marca té més de 100 anys. En 1946 es va crear la fàbrica d'Enschede (Holanda) on té actualment la seu de Vredestein per a Europa i Nord Amèrica. Encara que la gran majoria dels seus productes es produeixen en aquesta fàbrica, també té fàbriques a Indonèsia, Índia, Malàisia i Sud Africa. L'empresa, com a fabricant de pneumàtics de primer nivell, dissenya, fàbrica i distribueix tots els seus productes directament. Té sucursals en més de 10 països d'Europa incloent Espanya i exporta a tothom.
El Lema de Vredestein és la qualitat, el disseny (amb la col·laboració del dissenyador de cotxe, Guigiaro Design en els pneumàtics de turisme), la seguretat i el bon rendiment dels seus productes en tot tipus de situació.
Vredestein ofereix un servei de qualitat i ràpid a tots els seus clients. Té una penetració de mercat molt alta en tota la gamma d'agricultura on es podria destacar el Traxion +, i últimament Traxion XXL, en rodes motrius de tractor i la seva gamma Flotation en rodes Implement que ha aconseguit un reconeixement important gràcies en part a la seva presència i lideratge en primer equip.