Trelleborg Wheel Systems España, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Trelleborg Wheel Systems España, S.A.
Pau Clarís, 163, 3º
08037 Barcelona Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑932081480  
🖷:  +34‑934588474
w:  www.trelleborg.com/wheels/es
Pneumàtics agrícoles, forestals i industrials.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Trelleborg Wheel Systems España, S.A.

Trelleborg Wheel Systems SA és l'única companyia del món dedicada exclusivament als pneumàtics agrícoles. L'empresa ofereix als seus clients una oferta de productes àmplia i completa, que satisfà totes les necessitats del sector agrícola. TWS explica 2.565 treballadors repartits per 19 països, sent un dels principals dissenyadors, fabricadors i distribuïdors mundials, de sistemes de rodes per a maquinària i vehicles d'ús agrícola i forestal. La gran qualitat dels seus productes, l'àmplia gamma de pneumàtics i l'atenció que es presta als clients, situen a la companyia a l'avantguarda internacional del sector. El creixement d'aquests últims anys i l'adquisició de PIRELLI*Agricultural Tyres en 1999 ha reforçat la posició de Trelleborg Wheel Systems al mercat, en convertir-se en un dels proveïdors de pneumàtics agrícoles més importants d'Europa, amb una sòlida base industrial.
Trelleborg Wheel Systems desenvolupa, fabrica i comercialitza els seus productes principalment en dos segments: pneumàtics destinats als sectors agrícola, forestal i pneumàtics industrials per a diversos usos. D'una banda, la gamma de pneumàtics agrícoles marcades T, especialitzada en pneumàtics radials de tecnologia d'altes prestacions aptes per a tot tipus de tractors, des dels més petits utilitzats per treballar en horts o vinyes, fins als vehicles més moderns de més de 260 CV cada vegada més freqüents al nostre mercat. D'altra banda, Trelleborg ofereix una varietat de mesures de pneumàtics que abasten des dels utilitzats per a les labors agrícoles, forestals, de remolc i recol·lecció fins als pneumàtics per als petits tractors que s'empren per tallar la gespa i en altres maquinàries especials.