Sustainable Agro Solutions, S.A.U. (SAS) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Sustainable Agro Solutions, S.A.U. (SAS)
Ctra. N-240, km 110
25100 Almacelles (Lleida) Espanya
☎:  +34‑973740400  
🖷:  +34‑973741489
w:  www.sas-agri.com
Fabricant de productes per a la millora de sòls agrícoles, nutrició selectiva i prevenció sanitària

Es mostrar la zona aproximada en la que l'empresa està ubicada.

Presentación
Sustainable Agro Solutions, S.A.U. (SAS)

Què fem

SAS és fabricadora de productes per a la millora de sòls agrícoles, nutrició selectiva i prevenció de l'estat sanitari de les plantes de la més alta qualitat i eficàcia. Disposem d'innovadors productes que permeten optimitzar qualitat i rendiment en tot tipus de cultius.

SAS prossegueix en el continu desenvolupament de tecnologia pròpia per al processament, extracció i estabilització de matèries actives procedents en la seva majoria de fonts renovables i d'origen natural.

Conscients del problema ambiental que en molts casos suposa la intensificació de l'agricultura, SAS ha desenvolupat productes nutricionals respectuosos, sota el lema de màxima eficiència & mínim residu; desenvolupats per recolzar a l'agricultor que d'una manera racional opta per una agricultura més sostenible, sense renunciar a la rendibilitat.

La nostra línia ecològica de productes compleix les normatives europees segons el Reglament (CEE) 2092/91 i les seves posteriors modificacions, i està reconeguda i certificada per una prestigiosa certificadora europea.

Els productes cobreixen les necessitats del cultiu i el seu mitjà, proporcionant un estat òptim que impedeix el desenvolupament de malalties i augmenta la resistència davant les eventuals plagues per les quals puguin ser atacats.

Finalment, SAS explica actualment amb un equip de 22 Enginyers Agrònoms, que està format i enfocat a proporcionar la millor assistència i assessorament tècnic en l'ús adequat dels nostres productes així com en el maneig en general dels cultius.

Historia

Els orígens de Sustainable Agro Solutions (SAS) es remunten a 1989, quan l'empresa va començar a Almacelles (Lleida/Espanya) sota el nom de COMPANYIA D'AGROQUIMICOS S.A (CODA). Si bé manté la propietat familiar, a partir del 2003 l'empresa va reorganitzar els seus òrgans d'Adreça i va engegar una sèrie de millores per aconseguir els seus objectius: s'integro tota la gestió (empresarial, de qualitat, medi ambient, recerca…), s'impulso fortament el mercat d'exportació i s'aposto per dos aspectes clau del seu creixement: Màrqueting i R+D+I

En línia amb la seva filosofia de sostenibilitat com a clau del seu negoci, a més de les normes ISO de qualitat (9001), Medi ambient (14001) i OSHAS (18001), recentment ha rebut la certificació de Responsabilitat Social Corporativa (SGE21:2008). Així mateix SAS es basa en tres pilars bàsics: Una posició de lideratge al mercat espanyol (un mercat altament competitiu i tècnic), un equip altament qualificat d'enginyers i especialistes de cultius i una gran experiència professional.

L'empresa manté una excel·lent xarxa de distribució a nivell nacional i una presència activa en més de 35 països, i exerceix un paper cada vegada més important al món de les especialitats per a la nutrició, bioestimulación i la sanitat vegetal. “CODA” és referència de marca al mercat Ibèric