Orsi Group, S.r.l. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Orsi Group, S.r.l.
Via S. Andrea, 2a
40050 Mascarino di Castello d'Argile Itàlia
☎:  +39‑0516867072  
🖷:  +39‑0516867104
w:  www.orsigroup.it

Es mostrar la zona aproximada en la que l'empresa està ubicada.

Presentación
Orsi Group, S.r.l.

"PER TRADICION SEMPRE UN PAS CAP A ENDAVANT"

ORSI GROUP, empresa revolucionària en la proyectacion, en la produccion i en la qualitat dels seus productes.
Si al mercat mundial de les desmalezadoras hidraulicas i de les cortadoras ens classifiquem entre les principals empreses és perquè des de sempre ens ocupem d'investigacion i innovacion.
L'usuari dels nostres productes, sap que disminiurà concretament el temps necessari per al compliment de la labor i aumentarà la qualitat del seu treball, emprant solucions flexifles i intel·ligents, capaces de suportar tasques i ritmes de treball entro els mes onerosos. Des del 1982 la qualitat ORSI significa innovacion concreta, maquines sempre a l'avanguardia que responen a elevats estandar de qualitat. La història de la nostra empresa i la del mercat s'identifiquen amb idees practiques que van modificar la forma de treballar en l'agricoltura, en la jardineria asi com en el manteniment de carreteres i canals.
Orsi Group és sinonimo de qualitat i innovacion que no es limita simplement al patentat dels seus productes sinó que és perfeccion present en cada departament de l'empresa, a partir de la proyectacion fins al servei clients, dels repartiments productius automatitzats i equipats amb les mes avançades tecnologias a l'atent control dels detalls de les maquines.
En ORSI res és casual, tot ha estat estudiat i projectat per contribuir a un resultat precís: millorar constantment la qualitat i el funcionament del producte per afavorir la qualitat, el rendiment i la satisfaccion de La vostra labor.