Haifa Iberia, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Haifa Iberia, S.L.
Almagro, 34 Local C
28010 Madrid Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑915912138   +34‑654490128  
w:  www.haifa-group.com/spanish/
Fertilitzants, abonaments i productes químics per a ús industrial

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Haifa Iberia, S.L.

Haifa és una corporació multinacional d'origen israelià i un proveïdor global líder de Nitrat de Potassi, Nutrients Especials per a Plantes i Productes Químics Industrials.
Reconeguda pel seu esperit pioner i les seves solucions innovadores, Haifa està en adequada sintonia amb les tendències del mercat i amb les necessitats dels clients.
Haifa és una empresa estable i ben establerta, que ofereix rendiments impecables i flexibles per mitjà dels seus productes, solucions i serveis personalitzats. La presència d'Haifa a tot el món li permet estar a tot moment en estret contacte amb els clients i usuaris finals.

Liderant el futur
Mitjançant la combinació de visió i lideratge, tecnologia i innovació, Haifa s'ha convertit en l'expert mundial per excel·lència en Fertilitzants Especials aportant productes excepcionals.
Una empresa sòlida i estable amb una massiva presència global brinda i genera estàndards d'operació de classe mundial.
Apassionadament enfocada en els agricultors i el seu benestar, Haifa està compromesa amb els seus empleats, amb els seus clients, amb la comunitat i amb el propi medi ambient. Amb una actitud pionera de creació de solucions innovadores per a un món canviant, Haifa mira cap a un futur per millorar la nutrició de les plantes, la seva eficiència, rendibilitat, conveniència i preservació del medi ambient.