Deutz-Fahr - (Same Deutz-Fahr Ibérica, S.A.) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Deutz-Fahr - (Same Deutz-Fahr Ibérica, S.A.)
Av. los Artesanos, 50
28760 Tres Cantos (Madrid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑914841910  
w:  www.deutz-fahr.com/es-ES

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Deutz-Fahr - (Same Deutz-Fahr Ibérica, S.A.)

Des de fa més de cent anys, DEUTZ-FAHR marca la pauta en la maquinària agrícola: amb invents revolucionaris i conceptes innovadors, i una orientació cap al client amb gran tradició. Des de fa 75 anys, es coneixen els tractors de DEUTZ-FAHR en l'agricultura.
Solucions professionals per a l'explotació agrícola moderna.
Innovacions realistes. Maquinària agrícola ben definida i construïda, en lloc d'un afany de notorietat tecnològic a curt termini. DEUTZ-FAHR sempre ha estat pioner pel que fa al desenvolupament de tractors i recol·lectors de concepció racional: construcció modular, suspensió de l'eix davanter desconectable i suspensió de la cabina, tractors de perfecta visibilitat, cabina amb gran espai, presa de força de 4 velocitats posterior i davantera, preajuste automàtic de la màquina, TERIS/TCS, etc.; amb aquests desenvolupaments, DEUTZ-FAHR ha establert tendències.
L'important és el conjunt total del producte, i no només la característica tècnica singular. El requerit són solucions ajustades a les exigències pràctiques que li permeten a l'agricultor guanyar beneficis als costos d'explotació i per hectàrea més baixos.
Actualment, els tractors i les recol·lectores de DEUTZ-FAHR són capdavanteres a Europa pel que fa a qualitat, ergonomia i equipament.