Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Jornada sobre fertilización orgánica y mineral en cultivos extensivos

Jornada sobre fertilització orgànica i mineral en cultius extensius

30/08/2012

30 d'agost de 2012

El proper 13 de setembre, el Departament d'Agricultura de la Generalitat de Catalunya, l'Irta, el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, MillorFer i Sigma, organitzen una jornada sobre fertilització orgànica i mineral en cultius extensius. Aquesta jornada gratuïta tindrà lloc en Ca Jordà, a Santa Pau (Girona). Quant nitrogen es pot aplicar? En quin moment? Amb quin tipus d'abonament? Hi haurà suficient? Aquestes són preguntes habituals quan es planteja la fertilització d'un cultiu. És evident que és necessari complir la normativa vigent sobre la fertilització nitrogenada i, al mateix temps, optimitzar els rendiments productius, per això és necessari aplicar el nitrogen (abonaments orgànics o minerals) de la forma més eficient possible, és a dir, en els quantitats, la forma i els moments més adequats.

Durant la jornada es donaran les pautes generals de fertilització recollides en la normativa d'aplicació de materials orgànics (fem i purins) i de nitrogen mineral en el context de les comarques de la Garrotxa (Girona) i Osona (Barcelona). També s'oferiran recomanacions de fertilització nitrogenada en rotacions forrajeras a partir dels resultats obtinguts en un assaig de més de 4 anys de durada.

Per a més informació i inscripcions, es pot contactar en el telèfon 972 264 666 o en el correu electrònic eva.calmp@gencat.cat.

Empreses o entitats relacionades

Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària - IRTA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    29/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    25/07/2024

Enllaços destacats

Sant Miquel-2024AWA Show2beEl futuro del cerealNebext - Expo AgritechEl futuro del cereal

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis