Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La Asociación Ibérica de Tecnología Sin Zanja firma un acuerdo de colaboración con la ETSII-UPM

L'Associació Ibèrica de Tecnologia Sense Rasa signa un acord de col·laboració amb l'ETSII-UPM

04/07/2012

4 de juliol de 2012

El director de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials de Madrid (ETSII-UPM), Jesús Félez, i el president de l'Associació Ibèrica de Tecnologia Sense Rasa (Ibstt), Ángel Ortega, han signat un acord de col·laboració, constituint el seu objecte principal l'organització i promoció d'activitats formatives (jornades, cursos, congressos, etc.) encaminades a divulgar el coneixement de les Tecnologies Sense Rasa, les seves múltiples aplicacions i possibilitats en l'àmbit de l'Obra Civil i l'Enginyeria Industrial, estant els enginyers industrials presents en gairebé tots els camps tecnològics, i que han jugat i juguen un important paper com a gestors de les principals empreses i Administracions Públiques del nostre país.

Ambdues entitats es comprometen a impulsar les Trenchless Technology, Tecnologies No Dig, Tecnologies Sense Rasa, amb la finalitat de convertir les nostres ciutats en llocs més saludables, pròspers i sostenibles, que proporcionin una bona qualitat de vida a tots els ciutadans.

L'Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials és una institució acadèmica de referència a nivell nacional i internacional en la formació d'enginyeria a Espanya.

Fundada en 1845, imparteix els Graus en Enginyeria en Tecnologies Industrials i en Enginyeria Química, i les titulacions del pla anterior a Bolonya d'Enginyer Industrial i Enginyer Químic. Amb 4.500 estudiants, 300 professors, 790 investigadors en projectes de R+D i acords amb més de 140 universitats en 43 països, l'ETSII és l'escola d'enginyeria industrial de referència per experiència, demanda d'admissions, innovació i projecció internacional. Forma part de la Universitat Politècnica de Madrid, una de les universitats tecnològiques de referència a Europa. És l'únic centre públic la titulació del qual d'Enginyeria Industrial compta amb la certificació americana ABET i amb Memòria de Responsabilitat Social verificada per GRI.

Per la seva banda, la Ibstt, és membre nacional de la Istt (International Society for Trenchless Technology) a Espanya i Portugal, que engloba en total al voltant de 4.000 tècnics integrats en 22 països dels cinc continents, on aquestes tecnologies ja estan implantades i amb gran èxit des dels anys 80. Tecnologies aprovades per l'ONU com a tecnologies ecològicament racionals i mediambientalment sostenibles. Són menys contaminants, utilitzen els recursos de forma més sostenible i tracten els residus de forma més acceptable que les tecnologies que han vingut a substituir.

Signatura de l'acord de col·laboració
Signatura de l'acord de col·laboració.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Ibérica de Tecnología sin Zanja

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

    ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    05/09/2024

  • Newsletter Agrícola

    02/09/2024

Enllaços destacats

III Congreso Gestión Sostenible del SueloFima Ganadera - 2025El futuro del cerealAWA Show2beNebext - Expo AgritechEl futuro del cerealSant Miquel-2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis