Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Regaber instala su sistema de 'riego inteligente' para el Ayuntamiento de Segovia
Amb SKYgreen es pot programar el reg en funció de variables climàtiques com la precipitació, la temperatura o la humitat relativa

Regaber instal·la el seu sistema de 'reg intel·ligent' per a l'Ajuntament de Segòvia

Redacció Interempresas21/05/2012

21 de maig de 2012

La regidoria de Medi ambient de Segòvia i les empreses Regaber i Casper han engegat el sistema SKYgreen que permet el telecontrol i telegestión del reg. El sistema SKYgreen de Regaber permetrà estalviar fins a un 45% del consum d'aigua de la ciutat, instal·lant-se inicialment en les avingudes Juan de Borbó, Pare Claret i Parc dels alts de Chamberi de la capital segoviana.
El sistema de reg SKYgreen ha estat dissenyat íntegrament per l'empresa Regaber, i és el resultat d'anys d'innovació i experiència en la gestió del reg. La planificació i implantació del sistema s'ha dut a terme en col·laboració amb la distribuïdora de la tecnologia Sanejaments Casper.

Aquesta innovadora tecnologia sense fil permetrà a l'Ajuntament de Segòvia reduir considerablement el consum d'aigua i tenir un major control del reg en funció de circumstàncies externes. Segòvia per les seves característiques mediambientals naturals, hiverns amb abundants pluges i estius secs, ha trobat en aquest sistema un control intel·ligent del reg en aquesta zona. Així mateix, promou la sensibilització i mobilització ciutadana en la lluita contra el canvi climàtic promovent espais verds urbans sense malgastar un recurs escàs com és l'aigua.

L'alcalde de Segòvia, Pedro Arahuetes (centre), i Paloma Maroto (dta.), comproboran el sistema de control de Regaber
L'alcalde de Segòvia, Pedro Arahuetes (centre), i Paloma Maroto (dta.), comproboran el sistema de control de Regaber.
Amb SKYgreen es pot programar el reg en funció de variables climàtiques com la precipitació, la temperatura o la humitat relativa que es poden obtenir d'estacions meteorològiques integrades en el sistema. Igualment, fa possible establir dies i franges horàries sense reg, i regar en funció de la vegetació.

El sistema de Regaber permet realitzar les accions habituals de programació de reg a distància, minimitzant el manteniment i millorant la seva eficàcia, ja que és possible detectar avaries i trencaments, al llarg dels aproximadament 10 km de canonades, o gestionar el consum d'aigua en temps real.

Imagen
D'aquesta manera, el syuntamiento pot reduir costos i maximitzar la utilització de recursos hídrics (fins a un 45% respecte als sistemes de reg gestionats de forma convencional) i humans, així com comptar amb informació a temps real de l'estat del sistema de control de reg totalment sense fil, com van poder comprovar l'alcalde, Pedro Arahuetes, i la regidora de Medi ambient, Paloma Maroto. Tenint en compte l'estalvi que proporciona aquest sistema està previst que la inversió realitzada, es pugui amortitzar en 5 o 6 anys.
Les principals característiques del sistema SKYgreen de Regaber són la gestió centralitzada del reg a través d'una pàgina web, l'aplicació d'estratègies de reg adaptades a la vegetació, control del consum d'aigua i la instal·lació d'estacions meteorològiques que condicionin el reg en funció dels nivells de pluja, vent i temperatura. Prestacions que garanteixen una gestió responsable i sostenible de l'aigua de reg de la ciutat de Segòvia.

Empreses o entitats relacionades

Riegos Iberia Regaber, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

    ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    05/09/2024

  • Newsletter Agrícola

    02/09/2024

Enllaços destacats

Nebext - Expo AgritechIII Congreso Gestión Sostenible del SueloAWA Show2beSant Miquel-2024El futuro del cerealEl futuro del cerealFima Ganadera - 2025

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis