Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a ¿Cómo utilizar las curvas de liberación? en Ferticote
Per a una fertilització controlada especial per a climes càlids

Com utilitzar les corbes d'alliberament? en Ferticote

HorticomNews06/07/2005

6 de juliol de 2005

Ferticote és un abonament d'alliberament controlat format per una membrana porosa i elàstica, a l'interior de la qual se situen les unitats fertilitzants. Aquestes s'alliberen a través d'aquesta membrana únicament en funció de la temperatura. A més temperatura, més necessitats nutritives amb el que es produeix més alliberament de nutrients.

Ferticote és un abonament d'alliberament controlat format per una membrana porosa i elàstica, a l'interior de la qual se situen les unitats fertilitzants. Aquestes s'alliberen a través d'aquesta membrana únicament en funció de la temperatura. A més temperatura, més necessitats nutritives amb el que es produeix més alliberament de nutrients.

Com s'utilitza?
Per poder utilitzar Ferticote és necessari conèixer el temps de fertilització que va a necessitar el cultiu i la temperatura mitjana prevista en el substrat durant aquest període.

En situacions normals, Ferticote 6 mesos allibera el 80% del seu nitrogen en 180 dies a una temperatura mitjana de 25°C. En el cas que la temperatura dia-nit mitjana en aquest mateix període fora de 20°C, el fertilitzant alliberaria la mateixa quantitat de nitrogen en un període de 280 - 290 dies. D'una altra manera, si la temperatura mitjana durant aquest període és de 35°C, en 100 dies s'allibera el 80% del nitrogen.

En el gràfic es mostra el funcionament de Ferticote sis mesos:


Corbes d'alliberament del nitrogen en funció de la temperatura


On aquesta l'eficiència?
D'acord amb la membrana triada, a la dosi proposada i en funció de la temperatura mitjana del substrat, la planta rebrà la quantitat d'unitats nutritives exacta. Ni més, ni menys, el producte clava la corba d'alliberament.

Per a l'elecció del tipus de Ferticote que millor s'adapta a les seves condicions particulars, deixi's assessorar pel departament tècnic de Burés Professional S.A.

Empreses o entitats relacionades

Burés Profesional, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Tractores especiales M5002 Narrow

    Tractores especiales M5002 Narrow

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    07/10/2024

  • Newsletter Agrícola

    03/10/2024

Enllaços destacats

Almendra y pistacho 30-10-2024IRTA FruitcentreTecnovid 2025Nebext - Expo AgritechAWA Show2beFima Ganadera - 2025Tecnovid 2025

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis