Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Tecnología Internacional del agua y medioambiente
El Saló biennal per al mercat dels sistemes de reg i fertirrigación

Tecnologia Internacional de l'aigua i medi ambient

Antonio Bonafont05/04/2004

La contínua evolució de l'horticultura al món exigeix als fabricants de sistemes de reg i fertirrigación una innovació contínua que asseguri l'òptima gestió de l'aigua, amb la màxima automatització, nous materials i estalvi d'energia adaptant-se als nous cultius i respectant així mateix el medi ambient.

La contínua evolució de l'horticultura al món exigeix als fabricants de sistemes de reg i fertirrigación una innovació contínua que asseguri l'òptima gestió de l'aigua, amb la màxima automatització, nous materials i estalvi d'energia adaptant-se als nous cultius i respectant així mateix el medi ambient.


Vesteixi pavelló 8, al fons el stand de la signatura Regaber.


La fira biennal de Smagua, Saló Internacional de l'Aigua i Medi ambient confirma la seva projecció internacional de quants se celebren a Europa dins de la seva especialitat, Amb la 16ª edició del Saló de l'Aigua i 6ª del Medi ambient ha registrat un important creixement tant en superfície d'exposició (24%) com en el de nombre d'expositors (17%). Amb una superfície de 54.915 m2 i 1316 expositors dels quals 1120 corresponen a Europa, 135  a Amèrica i 61 a Àsia- Oceania ha ocupat els pavellons 3, 4, 5, 6 i 8 del recinte firal de Saragossa.

També ha acollit missions comercials de 24 països i ha estat per sisena edició consecutiva seu del Congrés de l'Aigua i Medi ambient. Durant el programa de conferències tècniques s'han tractat en set ponències la depuració d'aigües residuals en petits nuclis urbans i assimilables,  així com la primera trobada empresarial Al-Invest per identificar oportunitats de cooperació en el sector, organitzada per la Confederació d'Empresaris d'Aragó i comptant amb la participació d'empreses procedents d'Alemanya, França, Itàlia, Portugal, Mèxic, Argentina, Brasil,  Guatemala i Xile.


Àrea de novetats tècniques en el stand deIrrimón S.au referent al mercat del reg amb les seves marques Mondragón i Twin Drops, ITC, S.L especialitzada en la fabricació de bombes elèctriques i hidràuliques, equips de control de pH i conductivitat, dosificadors proporcionals i controladors de fertirrigación.


Cal destacar així mateix la coincidència d'interessos del certamen amb la candidatura dela ciutat de Saragossa per ser seu de l'Expo 2008, el tema central de la qual " Aigua i Desenvolupament Sostenible" coincideix plenament amb la filosofia de Smagua.


Stand de Sistema Azud S.A.amb més de 20 anys en la fabricació
de sistemes de reg, filtrat i fertirrigación.

El posicionament de la tecnologia espanyola lider mundial en reg s'ha vist reflectit amb la presència de fabricants espanyols com a Bombes ideal, S.A, Irrimón S.au referent al mercat del reg amb les seves marques Mondragón i Twin Drops, ITC, S.L especialitzada en la fabricació de bombes elèctriques i hidràuliques, equips de control de pH i conductivitat, dosificadors proporcionals i controladors de fertirrigación, Fernado Lama, S.L, Priva Nutricontrol Ibèrica S.L pionera en el desenvolupament i fabricació de controladors per a sistemes de fertirrigación, equips per a control climàtic en hivernacle i programadors de reg en general, Siberline, S.A fabricant d'una àmplia gamma de sistemes de reg localitzat (degotadors, canonades, microirrigación, vàlvules, ventoses, comptadors, programadors, fertirrigación,..), Sistema Azud, S.A amb més de 20 anys en la fabricació de sistemes de reg, filtrat i fertirrigación,  Sistemes Electrònics Progrés, S.Al fet que dissenya i fabrica equips electrònics per la fertirrigación convencional, hidroponía, telegestión de comunitats de regantes, i altres equips per al control ambiental, Uralita sistemes de canonades, S.A i Vyrsa agrupades totes elles en AFRE (associació de fabricants de material de reg espanyols) que treballa per a la seva promoció i desenvolupament tant a nivell nacional com a internacional. Completaven l'oferta comercial empreses espanyoles com Agrosystem consorcis, S.A, Sotrafa, S.A, Sistemes de reg Plastimer, S.A, Agrometzer, S.A i  Pipe Life Hispània, S.A entre unes altres i representants de marques internacionals a Espanya com Copersa, Regs Iberia Regaber, S.A, o Zoberbac, S.L

Quant a innovacions tècniques destacables aquest any 2004:

  • Agrónic 4000- Equip Fertirrigación de Sistemes Electronics Progres, S. a. Programador fertirrigación que incorpora el senyal de sensors sobre el terreny.  Agrónic net- Sistema telegestión i telecontrol. Sistema per al control de zones de reg (banc d'aigua).  Agronic Radio- Sistema de control via radio. Sistema control via radio per a comunitats de regantes i grans finques.


    Xavier Agustí, tècnic del departament comercial de la signatura Sistemes Electronics Progrés
    presenta tres novetats tècniques en Smagua´04:
    -Agrónic 4000-Equip fertirrigacióm. Programador de fertirrigación que incorpora el senyal de sensors sobre el terreny.
    -Agrónic net- Sistema Telegestión i telecontrol. Sistema per al control de zones de reg (banc d'aigua)
    -Agrónic Radio- Sistema de control via radio. Sistema control via radi per a comunitats de regantes i grans finques

  • Aquatreat R Floaring Blanknet de Phragmites, S.L. Mantes flotants per fixar vegetació i metabolizar matèria orgànica i nutrients.
  • Aquatop Canonada PVC biorientado pressió de Pipelife Hispània, S. a. Té una gran resistència mecànica permetent un menor grossor i pes.
  • Bomba Seriï KCW 080 L de Bombes Caprari, S. a. Amb rodete vortex per a petits cabals d'aigües residuals. Pot aconseguir elevades altures.
  • Filtro malla autolimpiante (hidràulic-elèctric) de Siberline, S. a. Disposa d'una turbina que afavoreix l'acció autolimpiante.
  • Pam Natural i Pam Irrigal-Canalitzacions fosa dúctil de Saint Gobain Canalització. Protecció exterior amb revestiment de zinc i alumini.
  • Programador autònom WP9 de Rain Bird Ibèrica, S. a. Programador (amb piles) per a  reg impermeable, compacte. Es connecta a un pluviòmetre.
  • Programador FL8I amb tecnologia intel·ligent de Llepi Sistemes de filtrat. Programador de filtració amb autocomprobación i cicle automàtic.
  • Raingarden/ Lightgarden de  Espa-Bombes elèctriques, S. a. Font d'aigua per a jardí, decorativa d'interessant disseny que incorpora una llum elèctrica. Tecnopreste/Tecnorain. Grup motobomba el motor del qual incorpora un programador  per controlar el temps de reg i la pressió.
  • Sistema telecontrol i gestió mediambiental de Telecontroles Ambientals, S.L. Registra, controla i transmet imatges via GPRS, ADSL i UMTS.
  • Embornal sifónico delta SF- 57 de Fúndició Dúctil Benito, S.L. Interessant disseny construït, de fàcil neteja gràcies a la seva pala sifónica

Per a més informació: www.smagua.com

Empreses o entitats relacionades

Riegos Iberia Regaber, S.A.
Sistema Azud, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

    ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    05/09/2024

  • Newsletter Agrícola

    02/09/2024

Enllaços destacats

Nebext - Expo AgritechIII Congreso Gestión Sostenible del SueloAWA Show2beSant Miquel-2024El futuro del cerealEl futuro del cerealFima Ganadera - 2025

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis