Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a I Seminario sobre Obras y Tratamientos Hidráulicos
En Euroagro i organitzat per Regaber del 22 al 24 d'octubre

I Seminari sobre Obres i Tractaments Hidràulics

ATHO Comunicació07/10/2003

7 d'octubre de 2003

Regaber, amb motiu de la Fira Euroagro, organitza l'I Seminari sobre Obres i Tractaments Hidràulics - Control i Regulació de l'Aigua, que se celebrarà en la Fira de València, del 22 al 24 d'octubre de 2003, en col·laboració amb Netafim i Arkal, a la Sala 2, Nivell 2 d'11:00 a 13:00 hores cada dia.


    Juan José Bellod durant la seva intervenció
    en un dels Seminaris que organitza
    Regaber com a suport als principals
    operadors de reg.

Regaber, estarà situat en el Saló de l'Aigua en el nivell 3, Pavelló 4 - 3, Stand D 66 en la Fira de València durant el certamen d'EUROAGRO, la Fira Internacional de la Producció Agrària. Amb aquest motiu organitza també l'I Seminari sobre Obres i Tractaments Hidràulics - Control i Regulació de l'Aigua, que se celebrarà en la Fira de València, del 22 al 24 d'octubre de 2003, en col·laboració amb Netafim i Arkal, a la Sala 2, Nivell 2 d'11:00 a 13:00 hores cada dia.

Amb aquesta invitació, Regaber posar a la nostra disposició a tot el seu equip i productes, perquè puguem conèixer d'a prop l'objectiu fonamental d'aquesta signatura que és la comercialització i distribució de productes per a qualsevol tipus d'obres i tractaments hidràulics, especialitzada en control i regulació de l'aigua.

Aquestes Jornades organitzades per Regaber, i impartides per prestigiosos especialistes en el sector hidràulic i agronómico, pretenen ser una trobada entre professionals del sector (fabricadors, distribuïdors, prescriptores i clients finals) amb l'objectiu de presentar les últimes novetats i tendències, a més de ser un fòrum de generació de negoci.

Programa:
Dimecres 22 d'octubre: Tendències de futur en emissors de reg.
11:00 - 12:00 Xarxes col·lectives de reg. Problemàtica general. Resolució de conflictes (J. Arviza, Dr. Enginyer Agrònom i Catedràtic d'Enginyeria Rural de la UPV).
12:00 - 13:00 Tendències de futur en emissors de reg (D. Fimbergh, director tècnic d'emissors Netafim i J. Guàrdia, ITA responsable tècnic d'emissors Regaber).
13:15            Va venir Español.

Dijous 23 d'octubre: Noves Tecnologies en l'automatització de la xarxes de reg.
11:00 - 13:00 Noves tecnologies en l'automatització de les xarxes de reg (J. Navarro, Enginyer de Telecomunicacions d'Iris Control Systems i P. Vivancos, Enginyer industrial director tècnic de Regaber).
13:15             Va venir Español

Divendres 24 d'octubre: Reutilització eficaç de l'aigua en agricultura.
11:00 - 12:00 Consideracions claus en el disseny de sistemes de filtració (Iván Balbastre, Dtor Ing. UPV i professor d'Enginyeria Rural de la UPV)
12:00 - 13:00 Reutilització eficaç d'aigua en agricultura (X . Pagés, llicenciat en Ciències Químiques i responable tècnic de filtració de Regaber i J. Vinocour, responsable tècnic de filtració d'Arkal).
13:15             Va venir Español

La inscripció a qualsevol de les jornades del Seminari és gratuïta,  i estarà oberta mentre quedin places disponibles. Per confirmar l'assistència (imprescindible per assistir al Seminari) hem de cridar al telèfon d'informació del Seminari 932 387 791 o bé enviar un fax al 932 371 684, també podem enviar-nos un i mail a seminario@regaberferias.com

Empreses o entitats relacionades

Riegos Iberia Regaber, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Tractores especiales M5002 Narrow

    Tractores especiales M5002 Narrow

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    07/10/2024

  • Newsletter Agrícola

    03/10/2024

Enllaços destacats

Tecnovid 2025IRTA FruitcentreNebext - Expo AgritechAlmendra y pistacho 30-10-2024AWA Show2beFima Ganadera - 2025Tecnovid 2025

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis